torsdag 12. februar 2009

Småprat .....

Torsdag morgen, en lang og lat morgen for meg ! Herlig. Det er en gnistrende kald dag i dag også, men vi merker godt at våren nærmer seg, i går varmet sola så snøen drysset av trærne i sørhellingene :o)


Fotogjengen var i virksomhet i går også, nå har vi nesten funnet rytmen i de forskjellige gjøremålene. Og fordelt arbeidsoppgavene mellom oss. Men fremdeles er vi i startgropa, og det blir vi nok lenge, det er mange "trinn" fra vi får bildet i handa, til det ligger ute på nett til glede for alle !!


Det er artig å være ute i "arbeidslivet" igjen ser masse mennesker og blir "på hils" med flere. På onsdagen er det ekstra mange på kommunehuset, for da er frivillighetssentralen der og alle pensjonistene i bygda er bedt inn til felles samvær med bingo, kortspill, håndarbeid, mat og prat !!
Så er det årsmøtetid nå da, jeg er "innblandet" i to for tiden, Historielaget skal ha sitt årsmøte til torsdagen, den 19. og Bygdetunets venner torsdag 5 mars. Skal sende ut de siste innkallingene i dag ! så nå får jeg vel gjøre noe nyttig med denne maskinen :o)

Ha en god dag !!

Ingen kommentarer: