søndag 1. februar 2009

Lørdagspuslerier

Det er søndag morgen, ute er et minus nitten, strålende vintervær enda, jeg ser noen skyer mot sør-øst så kanskje det blir værforandring ? Mere snø ?

Bildet over er fra "Blåtimen" i går ettermiddag, da hadde gradene krøpet litt oppover så jeg våget meg ut en liten tur :o)
Marit kom på en liten formiddagstripp, med is og strikketøy ++

Koselig, vi er veldig glad for at barna kommer innom, så lenge de gjør det er vi vel forhåpentligvis morsomme å snakke med ??
(håper de kommer etterpå også) Da blir vel behovet enda større :-(

Vi hadde bedt folket i nabohuset på middag, så det blei en trivelig kveldstund. Ellers var Kristina her i går, og da behøver en ikke å kjede seg, hun finner stadig på nye oppgaver for mormor !

Denne gangen ville hun lære å strikke, det blei litt vanskelig, men så prøvde vi fingerhekling Det gikk bedre, men det fenget ikke det heller, så hun fikk et garnnøste og lagde "feller" rundt i stua, det vil si å strekke garn fra dør til stol til bord til stol osv. !! Ja, det blei feller :o)
Og så har hun jo sine gode venner, kattene. I går var de barna hennes, utrolig så tålmodig en stor hannkatt kan være !

Gråpus, også kalt Skipper'n var mest tilskuer Hun har litt mer respekt for han, og så veier han snart fem kilo tror jeg !!

Egentlig hadde jeg tenkt meg en tur på Frili i dag, men med nitten kuldegrader tar det vel hele dagen å varme opp hytta, så jeg får se det an litt

Kommer jo en dag i morgen, og når man er pensjonist så går det jo an å ta seg turer når som helst !

Reven hadde rasket over jordet her i går natt, antagelig på jakt etter mat, han hadde vært bortom hestene, og gått videre mot skogen, i dag var det spor etter han rundt fugletreet her, der var det muligens mer mat å finne, i alle fall noen brødsmuler !!

Ingen kommentarer: