mandag 16. februar 2009

Manda' morra ...Tok meg en gåtur i snøværet i går, det tusser av elg rundt her nå, de synes visst det er for mye snø oppi høgda, så de holder seg rundt jordene og etter veiene. Desverre for dem, for det har vært et noen påkjørsler i det siste. Der jeg gikk var det masse spor og godt synlig på småfurua at de hadde forsynt seg ! Einer er de også glad i, så den er ribbet den og !

Elgebikkja har det travelt med å lose på de som kommer inn på hennes enemerker ! Det vil si jordene rundt her. Men de bryr seg ikke særlig om det, det ser ut som de skjønner at den er i band :o)

Lørdagen var det pizzadag, og vi hadde besøk av tre små og to store fra Veggli :o)

Det var ruskevær så ungene synes det var godt å være inne de også ! Derfor blei det "lagetingdag" det er alltid populært ! De er sååå kreative de på 5 - 51/2- og 7

Mange spennende ting blir til Her et eksempel på det ;-)
Alt kan brukes, knapper, tråder, treskiver, og ikke å forglemme maling !! Nå fant vi bare grønnmaling, men det så ut til å være helt greit


Søndagseftan var det tid for basar på Grendehuset. Det var i år som før om åra, en suksess !!
Store og små brukte penger så det suste, og mange kjærkomne slanter kom i huset's kasse
Det trengs, for det er ikke gratis å ha sitt eget grendehus, men veldig hyggelig :o)
Det ser ut som alle har det bra, og spenningen var stor før trekningen, noen var kjempefornøgde, men andre var jo litt deppa etterpå, men sånn er det jo når man driver med gambling !!Og egentlig så vant vi alle, for nå sitter vi trygt i eget hus i et par år igjen :O)
Den yngre garde var også der, de koste seg med kaker og brus ;o)

Ingen kommentarer: