lørdag 30. mai 2009

pinseaftenDet er seint på lørdag kveld, dagen har vært lang !!

Jeg var tidlig oppe og lagde ferdig suppa som jobbegjengen til Arild skulle ha med seg. De var fem staute karer, men jeg lagde for sikkerhets skyld mat til ca. tolv, det bør holde. Da har de kanskje mat både til middag og kvelds ?


Så var det en rask tur til butikken for å handle litt, deretter hjem og forberede maten til arbeidsgjengen vår. Vi skulle ha gravemaskin hit i dag for å ta en grøfterens langs veien hitopp. Og sånne karer trenger god og næringsrik mat skal de holde ut bak spakene i timesvis.


Like etter kom Live med moped som hun tenker å selge til Storebror her på gården. (Vi syns nå det kunne venta litt)

Ved tolvtida var det dags for en matbit på skivjo ute på gangen, nettopp som vi hadde satt i gang med maten, kom Lisa fra nabolaget, for en prat og en kaffekopp. Vi hadde mye å drøfte, for vi hadde ikke sett hverandre siden i fjor høst. Vi tok en rask liten tur til hagesenteret på Veggli, for å se og for å bytte en dings som Hilde hadde kjøpt feil.
Der hadde det blitt flott, så masse planter og utstyr ! Nå trenger vi ikke å dra til Sigdal for å handle sommerblomster !!


Så var det tid for middagslaging, kjøtt i steikovnen og diverse annet på platene !

Ute på gårdsplassen var det fullt av unger i forskjellig årsklasse, telte til sju stykker, da blir det liv og røre ! Trivelig, akkurat sånn skal det være på en gård, mange folk både gamle, middelaldrende og unger. Av dyr er det mindre her da, tre hester, en katt og en hund ! Og hestene er ikke våre engang !!!

Etter middag og middagshvil, kom Marit, Kari og Odd. Da blei det en liten verandakos med kaffe og diverse.

Og som om ikke alt dette er nok ! Det blei tid til en liten rusletur nedover veien for å se på resultatet fra dagens graving og rydding. Store forandringer har det blitt både her og nede i Myrbakken !
Nå er det kveld, skyfri himmel og vakker solnedgang og fin halvmåne
Myggen har våknet til liv, og starter på sin korte, hektiske, krigerske sommer ;-((
Grøss og gru !! Disse tre på bildet er visst ikke redd for myggestikk ?
God natt ;o)

Ingen kommentarer: