mandag 1. juni 2009

Det som vel har vært århundret's pinsehelg er over....


Det har vært sol fra fredagen og til i kveld, og varmt uten vind. Kunne ikke vært bedre

Vi, gubben og jeg dro bort til Juveligrenda tidlig søndag ettermiddag. Der spiste vi deilig middag og satt ute på verandaen og kosa oss i flere timer. Vi var omgitt av syriner i full blomst, og heggeduft fra havnehagen bortafor oss. En helt perfekt maikveld, den siste faktisk, i dag skriver vi juni !!

Ved halvsjutida reiste vi opp til Elgåsen, og like etter vi kom fram, fikk vi overaskende besøk av Jorun og Olav. Det var hyggelig;o)

Vi satte oss ute med litt rødvin, øl og spekemat,
gjett om vi hadde det på G !!

Det blei også tid til et par runder med whist etter vi trakk inn. Resultat 1-1 Det er jo bra, for Olav og jeg spilte mot to

"proffer" Så sjøl om vi gikk på en smell siste runden, var vi godt fornøyd med resultatet ;o)

Innimellom dette fikk Jorun og jeg tid til å gå en tur opp til Varden

Og naturligvis knipset vi om kapp !! Egentlig er det ikke så intens blomstring i år som i fjor ... Da sto grepplyngen illrød ved disse tider, nå måtte vi nesten leite etter tuene.

Men utsikten er upåklagelig her , her ser vi over til Rollagsfjell med Geiteskallen og Norefjell i bakgrunnen, den mørke åsen i midten er Langåsen, og den som er kjent, veit at "Breidablikk" ligger ytterst på høgda der.

Morgenen kom og gjestene dro hjem etter frokost, vi to Gamlingene blei igjen og slappa av, leste hørte på radio og ellers gjorde ingenting. utpå dag litt blei det likevel til at vi gikk en runde, far sjøl på visitt til hyttene i nærområdet (Det var ingen hjemme)
Jeg dro opp mot varden og vandra litt rundt oppå der.
Det er ganske mye snø igjen i fjellet enda, men nå får den vel fyk, når det er så varmt både natt og dag ;-)
moltene blomstrer, og holder været seg kan det vel bli endel av det slaget i år. Bare ryggen vil bøye seg da, når den tiden kommer, så en kan få tak i disse gule små som er så ettertraktet !!!
Nei, nå får en vel ta senga på ryggen, det blir en lang og travel dag i morgen, med program fra kl. ni, til langt på kveld, med dugnad og matlaging til hele flokken, kanskje må de ha kake til kaffen også ????
God natt .......

Ingen kommentarer: