søndag 10. mai 2009

LørdagI kveld var det to spente gutter som skulle overnatte helt alene i telt !

De hadde jobbet hele ettermiddagen med å sette opp telt og bære soveposer og madrasser opp til teltplassen, som var ved Bergmyra.

Da vi kom opp for å sem hadde de laget bål på bålplassen og var i gang med pølsegrilling m.m. Enda var klokka bare ca halvni, så de skulle ikke sove enda. Jeg lovet og komme opp og spøke for dem senere !

Lillesøster var med og kunne godt tenke seg å sove der hun også,

men det kom ikke på tale :-/
Guttene har friluftsliv som 4H oppgave, og må ha noen turer for å få den godkjent, de hadde vært på fisketur først, helt alene borte i elva, ingen fisk, men turen var visst vellykket allikevel ;-)Seint i kveld etter at kortspillvennene hadde dratt hjem, gikk jeg opp for å "spøke" (se etter om alt var i orden) Da var det stille i teltet, og ingen svarte da jeg stille spurte om de sov!

Tydeligvis hadde JonBlund kommet ! Tok et bilde av teltet for å bevise at jeg hadde vært der. Store gutter er nøye på sånt ;-)

Før på dagen var det dugnad på Grendhuset. Der fikk vi nytt inngangsparti, og fikk beiset og malt på nordsiden av huset, pusset pipe, planert uteområdet, luket og ryddet !!!

Snakk om flinke folk.

Vi var seksten personer på det meste, med smått og stort.

Det blei servert gammeldags ertesuppe, kaffe og kaker. Og disse hvilestundene er absolutt en viktig del av hele greia ! Samhold og trivsel ;o)

Her er noe bilder av resultatet:
Tv. Malerinner ! Ny benk laget av Knut !!


Th. Matpause på terassen ....

Her er resultatet !!

Flott inngang og ny uteplass med parkering og snart grøntanlegg :o)

Ingen kommentarer: