onsdag 20. mai 2009

Tirsdagstur !
Bursdagsgaveturen blei gjennomført i går.

Vi våkna til solskinn, da var det bestemt at vi skulle dra til Geilo med hele familien.
Avtalen var å møtes på Veggli kl. 10.00

Alle møtte opp glade og reiselystne !

Ferden oppover Dalen gikk fint, en liten stopp på Rødberg fordi bilen var "tørst" så gikk ferden til Anne - Maries hytte på Dagali. Der var vi innom og drakk kaffe og spiste deilige kaker som noen flinke damer hadde med seg !!

Vel framme på Geilo, var det shopping for damene, og venting for herrene ;-)

Ikke fryktelig mye kom i posene våre, bare litt nødvendige varer så som stearinlys, to bursdagsgaver, en rødvin til bruk i sene verandakveldtreff, blomsterfrø, og lign. Fornuftige damer altså ;o)

Vi kjørte opp til Jon's Kro for å spise, der er det god plass, god mat, og koselig betjening. Vi fikk hele spissalen for oss sjøl, nesten ! Da kunne vi prate om gamle dager, fortelle skrøner og ellers mimre om det som falt oss inn. Og det gjorde vi. Satt der i en og en halvtime og hadde det hyggelig. Jeg synes det er viktig at søskenflokken får være sammen så mye som mulig nå, de begynner å dra på årene hele gjengen, den eldste er 89 - den yngste er 76. Ikke noen ungsauer akkurat !!

Og.... De har tusen ting å prate om virker det som. Skulle hatt med seg en maskin som kunne ta opp alt, så mange historier som de sitter inne med, om gamle "rampestreker" om gamle biler, om hestekjøring, om seterliv og masse mer !


Det blei ikke så bra bilder inne i hytta, veggene tok for mye lys tror jeg, men vi veit jo hvem som sitter rundt bordet !!

Tusen takk til Anne - Marie for lånet av hytta. Alle synes dere har fått det koselig der ;-)


Nå får jeg komme meg i kalosjan' og opp til fotorommet vårt ...

Ingen kommentarer: