onsdag 17. desember 2008

Bakedag
I dag har det blitt påfyll i kakeboksene mine :-)

Først kom Marit og slengte sammen noen krumkaker ! (full boks) Det blei tid til en liten prat og en kaffekopp med smaksprøver også. Hilde stakk innom og fikk en testkake hun og.

Etterpå tok jeg den gåturen, bort til Kleiverud og tilbake! (Ikke helt bort da, bare til gjerde)

Så, klokka fire, kom Jorun og vi satte igang med en kjempestor snippedeig. Vi telte ikke, men det var sikkert over hundre til oss hver, pluss en bolle med smakekaker !

Det er det jeg sier; det er kjekt å ha døtre :o))

Prat og mat denne bakerunden også !! Må nok til å gå to turer om dagen nå denne søte juletid


I kveld har vi hatt besøk av Sigurd, han kom med et bilde som var hundre og ti år gammelt, med en flokk fint pyntet menn og damer og unger. Ingen av personene lever i dag, men man kan lese mye av bildet likevel. De har med seg to faner; en fra ungdomslaget og en fra avholdslaget. Bildet er antagelig tatt i Nerigard i Fulsåsgrenda. Kanskje noen har maken eller lignende med navn på ?? Da vil vi gjerne høre om det i fotogruppa. Det er ekstra flott med bilder hvor vi kan navngi personene som er med.

PS Han likte snippene han også :-)

I morra skal det bli hjemmebakte brød, av både bygg, havre, rug og hvete Skal prøve å herme etter de kjempegode byggbrøda til Veggli Bakeri !!

3 kommentarer:

-viel- sa...

Kan det være "oldemorsnipper"? Jeg og bestemor hadde en diskusjon i fjor om de skulle ha kanel og sukker på eller ikke...

Mormor sa...

Ja det er nok det, og jeg tror det blir brukt både med og uten kanel og eventuelt sukker. Jeg bruker begge deler Har oppskrift fra din svigermor!!!!
Ha en riktig God Jul, både du og sukkerklumpen :-)

-viel- sa...

Jeg lager med sukker og kanel, bestemor uten, vet ikke helt hvor jeg har plukka det der opp hen, siden bestemor sier ho bestandig har laget dem uten.
Ha en fortreffelig jul dere også:-)