torsdag 23. juli 2009

torsdag

Så er det jamen blitt torsdag i denne uka også, det er ikke måte på åssen tida flyr. Vi har vært på tur til Røyken i to dager, og det var moro. Det er så flott på det stedet der vi kommer, må nok være sikkert seks - stjerners tror jeg.

Med utrolig god mat og alle rettigheter i baren! Solsenger på terassen, ute- og innestue, turveier helt inntil husveggen, gratis bil så vi blir kjørt rundt i hele kommunen. ;0)
Det er berre lækkert
Vi tok en lang gåtur i lysløypa og det vokste mange planter der som det ikke gjør her i området
Jorunn og Tore gjør alt de kan for at vi skal ha det bra .....

Vi kjørte helt ut til Holmsbu og så på folkelivet der, videre til Campingen hvor de har vogna si. Der drakk vi kaffe og spiste jordbær og wienerbrød !

Desverre begynte det å regne og blåse mens vi var der, så vi måtte sitte innomhus, men der var jo så nytt og fint, at det la ingen demper på

stemningen

Vel tilbake i Hokksund, stakk vi først innom Tante Ingrid, hun har vært på sykehus for gallestensbehandling, og var ikke så bra, håper hun kommer seg, hun har vært igjennom store påkjenninger før og blitt sprek igjen, så vi får tro det blir bra denne gangen også.

Så dro vi bort til onkel Einar, måtte prate litt med han, før vi lånte nøkkelen og reiste opp til hytta ved Hoensvannet for å ta i mot Sølvbrudeparet som kom fra en heller våt tur til Trondheim. De skulle campe, men det hadde striregnet i to dager,
og alt de hadde var vått ;-((

Men så blei gleden desto størrre da de blei møtt med varm hytte og kaffe og kaker !
Og gave fra oss alle fem
Vi satt der et par timer og prata rundt spisebordet, før vi tok veien over Bingen om Frili og hjem. Det var regn og tåke på hjemveien, men fikk knipset et par bilder som viser stemningen i skogen på slike dager.
Jeg hadde egentlig planlagt en blåbærtur i dag, men det regner ute så det blir vel heller vått i lyngen,
får håpe på bedre vær seinere :-\
Det er sikkert andre oppgaver som venter hvis jeg tenker meg om ....

Ingen kommentarer: