torsdag 9. juli 2009

Lørdag 11.


Det er tidlig lørdag morgen, får ikke sove mer ;-( Mulig det er litt "premierenerver"

Men det bør gå bra. Var opp der i går ettermiddag og sjekket datamaskinen, prosjektor og skjerm. Det så fint ut. Vi plundret litt med bildene i går også, de er lagret i et alt for "tungt" format i forhold til de progammene som lager såkalt slideshow, så vi må vise de på den vanlige fila de ligger i, men den går også an å sette på automatisk visning, så det order seg !!


Det så riktig så bra ut der i går kveld da vi tok det siste overblikket. Med de store bildene fra Nationen, og de vi har laget og hengt pent opp på tømmerveggene.


Tømmervegger er forøvrig et fint materiale som bakgrunn for alle slags utstillinger !!

Vi har hatt det meste, fra silkekjoler til maskindeler og alle slags antikviteter.

Bare det gir seg litt med regnværet nå da, var inne på YR og det ser ikke værst ut der ;o)

Men det skjer da heldigvis andre ting hos oss da, i hvertfall får vi litt tid innimellom dataplunder og forberdelser: Torsdag kveld tok vi en kjøretur opp vegen, og så på Storåa. Den er et flott skue når den går så stor. Steingrimfossen er enorm, og en føler seg ganske liten i nærheten av den, jeg kravla meg opp en skråning og kom tett på. Spruten sto langt opp i skogkanten der jeg sto. Fikk en skikkelig dusj når en kom nær nok !!

Jeg veit ikke om det var i denne fossen men det kunne ha vært det !! At disse to spellemennene skulle lære å spille fele av draugen ?
Du har vel hørt om dem ?
De hadde hørt at draugen var så flink til å spille, så sa den ene en dag: Skal vi gå opp til draugen og spørre om han vil lære oss å spille?
Som sagt så gjort.
Men draugen sa at han ville ha et fenalår av dem begge hvis han skulle gjøre det. Men den ene mannen var så gjerrig, han tok bare med et avgnagd lår, som han kasta uti, den andre hadde et helt og fint et.
Da sa Draugen: Ja, du som hadde det avgnagde fenalåret, du skal bare lære å stille fela, men den som ga meg det fine, skal lære å spela så vakkert på fela !!
Og slik blei det. Den gjerrige blei aldri noen god spellemann, men den gavmilde blei en mester på fela ;O)
JA, ja, nå får jeg gi meg her og snu tankene til det som skal gjøres senere i dag Tvi, tvi !!

2 kommentarer:

Kari bloggside sa...

Lykke til !! Dere er jammen flinke !

Mormor sa...

Takk Kari :o)
Har blitt lite kontakt på grunn av de samme bildene, men nå er jeg ferdig med dem for i sommer !!