torsdag 16. juli 2009

Torsdag


Nå er jeg tilbake etter en to dagers tur til "Grensen" Både Harrytur, Skoletreff og Allsang på Grensen er gjennomført i løpet av to laaaange dager. Opp kl halv fem tirsdag morgen, så i egen bil til Flesberg, så i buss derifra til Strømstad, inkludert ferjetur, så videre til Halden og Aremark hvor vi skulle besøke ei skolevenninne fra barneskolen.
En fra Lyngdal, en fra Flesberg,en fra Svene, en fra Kongsberg, en fra Drammen, en fra Porsgrunn/Stavern og så meg da!
Her er alle sammen. Vertinnen foran til høyre

Og jeg var ikke hjemme før kl. to i natt !!Vi har det så moro når vi er samlet. Noen av oss har nesten ikke sett hverandre opp igjennom livet, men vi er på bølgelengde fra første sekund på disse sammenkomstene som vi har hatt i ca ti år nå ;o)

God mat, god vin, god prat !!!
Anbefaler alle å gjøre slike ting, eller noe lignende Det frisker opp både i hukommelsen og i hverdagen ;o)

Det var sol og fint vær da vi var der, regn og torden møtte vi først da vi kjørte hjemover i går kveld


På bildet fra Festningen ser vi Katrine Moholt og Tommy Steine


Ellers blir det mer og mer sommer .... Det blåner i blåbærlia, og rødmer i moltemyrene (har ikke sjekka de siste dagene, kanskje det er blitt gult !) Så nå må man vel til skogs å sanke vinterforsyningen med bærHåper det blir mer stabilt vær, det er ikke no' særlig med våt og klissete blåbær

Og, på mandag kveld fant jeg faktisk årets første kantareller nam, nam,

Nei, kanskje det er bedre å komme seg ut i skogen i stedet for å sitte her å røre, men hadde et visst behov for å "knotte" litt etter flere dagers fravær ;o)


Ingen kommentarer: