mandag 13. juli 2009

manda' morra'


Så skriver vi mandag morgen og helg og utstilling er vel i havn.

Bildet til høyra er fra gårdsbildekonkurransen, den fikk stor oppmerksomhet, og mange engasjerte seg i konkurransen, søkte i bygdebøkene og spurte hverandre !! Og en god del fikk alle 20 spørsmålene riktig. Så det måtte loddtrekning til for å finne en vinner :o)

Det er tydelig at foto og lokalhistorie fenger mange. Og værgudene var med oss, så folk satt ute og prata og kosa seg med gammeldags ertesuppe, vafler og kaffe. Og de som ønsket det fikk kjøpt lefser og lomper i Eldhuset !

Og disse søte guttene fra Afganistan/Fossanåsen var med og danset for oss !


Søndagen kom med fint vær fra morgenen av og det blei anledning til en tur til fjells. Tre spreke (?) damer tok en gåtur til Tinhovd, der er det fin utsikt over hele nedre Numedal og langt utover Østlandet ! Når jeg er med søstra mi på tur i Nannestad/Hurdal området kan vi se helt til Ble, og jeg regner med at vi kan se like langt den andre veien ;o) Men det er ikke noen landemerker der borte, borsett fra flytårnet på Gardermoen da, men det kan vi ikke se med det blotte øyet ....

Uansett vi hadde en koselig tur og jeg blir gjerne med dit opp flere ganger
Vi ser Flesberg som noen grønne flekker, og bakom ser vi blåne på blåne

Utpå kveldslengen blei det en liten besøkstur til Kjemhus, der var den unge 87 - åringen i full gang med å laste inn varer etter å ha vært på Dåset på handel i går. Noen blir aldri trett og lei ;-)

I dag er det faktisk en blank dag, men det varer ikke lenge, allerede i morgen går turen til Østfold, til en gammel skolevenninne, først en tur innom Sverige (for bunkring) og så til Allsang på grensen, så en dag med tilbakeblikk til skoletiden, noe vi har hver sommer 7 - 8 stykker av oss Veldig moro, med sang og "husker du - historier" I år skal vi i tilleg markere 70 - årsdagen til en av oss. Hm... merkelig å se det på trykk 70 år ? Det kan umulig være oss det er snakk om

Ja ja, inni hue er vi omtrent som før :o)
Ha en forteffelig dag alle som ser innom !!

Ingen kommentarer: