fredag 30. januar 2009

Vinter -17'Nå er det god gammeldags vinter her ! Med sytten kalde grader, sitter inne og fyrer !
Det må vel være det at en blir for gammel ?

Sytten grader var da ingenting før, vi har da opplevd både 25 og 33 kalde her opp igjennom årene, uten at det satte noen stopper for levesettet :-/ Da var jo alle fremdeles vikinger, med krøtterstell og tømmerhogging. Nå har vi blitt datafreaker alle sammen :-(

Utafor vinduene er det hvitt og vakkert, og om et par dager er det februar, da begynner sola og varme og jeg skal ut å kose meg på den nye verandaen vår :o) Gleder meg !!!
Dagene har gått mest til lesing i det siste, fant en for meg, ukjent forfatter da jeg var i byen på tirsdag,Torkil Damhaug. Han har skrevet ei bok som heter :-Se meg Medusa- Den er spennende, nesten litt fæl ! Men men så god at det går ikke an å legge den fra seg når en har begynt !

Så fikk jeg en interessant mail fra fetter Harald her om dagen, så nå har jeg plutselig blitt bitt av slektgranskebasillen jeg også, er ikke sikker på hvor mange slektninger som er der, men et par hundre har det nok blitt på disse dagene.

I dag 30. er det 48 år siden Turid kom til verden :o) og vi skal nok få litt kake i kveld også ! ?

Da var det i går, 29 jan. førtiåtte år siden filmen "Bussen" gikk på Kongsberg kino - der var vi og lo oss omtrent skakke Det var årets film den gangen !!
Vi overnattet på Raumyr og morgenen etter kom Turid til verden i ekspressfart ! Rakk sykehuset med ti minutters margin.... Gratulerer med dagen, Turid !
Bilde:
Turid i midten 8 år, på toppen av Surtvarden, Jorun tv. og Marit th.
Arild var nok hjemme hos mormor og bestefar denne dagen, men han
Men han kom oppover med pappa fredagseftan ! Hm.. dette begynner å bli lenge siden ?
Ps. Turid var ikke så blid nedi alle de "dritdælene" måtte krysse :-(

1 kommentar:

Arild V. sa...

Var det ikke jeg som tok bildet da...... (hehe)