lørdag 10. januar 2009

Blåtimene tidlig og seint !


I blåtimen !! Den beste tida på dagen for den som skal ta bilder :-) Her var vi på veg til Frili, og jeg gikk det siste stykket innover for å knipse litt :)

På denne tida av året går jeg litt på sparebluss, jeg. Dagene liksom sniker seg avsted, uten at man merker det ;-/

Gårsdagen for eksempel - nissene måtte vandre ned i sommerpensjonatene sine, bestående av blå plastkasser med og uten hjul ! tørket støv rundt omkring og fikk opp den vanlige "utstillingen" min på hyller og i skap. Så var det plutselig seint på eftan, og vi skulle i selskap hos Bjørg og Gjermund. Koselig som alltid, og med kjempegod rakfisk og lefse, var kvelden reddet ! Vi prata og kosa oss til seint på kveld !!

Dagen i dag har gått med til Vegglitur, med innlagt besøk hos Jorun & co. og kafebesøk med gamle venner fra PU :-) Må bare innrømme at et slikt kafebesøk med wienerbrød og kaffe - det er ikke å forakte :o)

I morgen er det julefest for Helselaga i Rollag kommue her i Utakleiva Det er en tradisjon vi har holdt på med i fem - seks år nå, og den er like populær hver gang ! Men i år har vi hørt at det er noe sjukdom ute og går blandt folk i bygda så noen har meldt avbud, men vi håper på fin stemning likevel.


Når månen henger over grantretoppen, og folk har kveila seg og hviler kroppen

Da er det tid for ugler, troll og vetter, i dype skoger og på åpne sletter.

Hvis du er varsom slik en månenatt og går forsiktig gjennom busk og kratt

Da får du se dem, de som eier skauen, de bor i stubber, berg og furuhaugen,

Ragnar Otto Eriksen

Ingen kommentarer: