torsdag 8. januar 2009

torsdag morgen


Tidlig torsdag morgen I dag skal vi til Øverlia å spille whist ! Midt på blanke formiddagen !
Det er vel en måned siden sist, og Anne venter på besøk, sa hun antagelig blir det tap for Anne og meg i dag også ! Men vi får prøve å skjerpe oss ;-)

I går var det "fotodag" Men den gamle PC'n vi har arva er så treeeg at det blei ikke mye gjort. Så nå må vi gå til innkjøp av en eller to nye maskiner. Skal man jobbe med bilder er det nødvendig med maskiner som virker ... Mang av disse bildene er nokså store så de tar plass på disken. Vi har jo satt av endel penger i laget, så det går vel bra å invistere noe Til sommeren må vi til å fotografere gjenstander på Bygdetunet også, det har vært gjort spredte forsøk på dette opp gjennom årene, men ikke noe "helt" Og nå er det strengere krav til dokumentasjon enn før, så vi må bare komme i gang der og.

Slike, og andre bilder fra "gamle dager" er spennende. Men, det er viktig at vi veit navna på personene, gjerne hvor og når bildet er tatt også Bilder fra arbeidsliv, krøtterstell, tømmerkjøring, karding og spinning osv. er flott å få med.


Husk at bilder helt opp til 70 åra er "gamle" Det er viktig å få dokumentert både klesdrakt og hverdagsliv, hele tiden skjer forandringer, og i vår "datatid" virker det ikke særlig interessant, men tiden kommer ikke tilbake :-/

Nei, nå får jeg til å virke her - Ha en god dag :o)

Ingen kommentarer: