mandag 12. januar 2009

Søndag i dag !En fin og hyggelig helg er over. Dagen startet med en sein frokost, og en liten morgentur i nærmiljøet Mildt og fint vær, kunne egentlig vært litt kaldere så slapp vi all denne isen som vi er omgitt av :-( Turen gikk til Bergmyra og oppover traktorvegen et stykke. Så et gaupespor i dag også, det virka litt mindre enn det forrige, men det er mulig at mildvær med påfølgende frost gjør at snøen "kryper" litt sammen ? Jeg får sende bildet til Sigurd, så får vi se !

Vel tilbake i heimen så var det å pakke ut i bilen det jeg skulle ha med, skifte litt og så avsted til Grendehuset. Jeg skulle vise bilder der, så det var diverse å ha med ! Også en salatbolle som helst skulle komme fram med innholdet på plass !

Alt gikk bra, bildene fra Krakow og fortellingen om turen dit, blei tatt godt imot. Etterpå var det pausebilder fra Numedal i vinterdrakt m.m.

Helselagsdamene serverte nydelig formiddagsmat, nærmest et minikoldtbord, som blei fortært med stort velbehag av samtlige !! Og de var ikke snauere enn at de disket opp med bløtkake og kringle som avslutning på måltidet :O)

Etterpå var det utlodning, til inntekt for Helselaget, og det kom inn en pen slump med penger.

Gubben og jeg dro rett til Flesberg, til Helga og Olav, der traff vi flere kjente, hadde en koselig kveld sammen med dem

Må vel si at det har vært en flott dag på alle måter !

Nå er det natta !! Takk for i dag !

1 kommentar:

tulla sa...

takk for hilsen. vi sees.