fredag 9. januar 2009

En fin tur !!

Det var så fint på Fønsetskogen i går ! Strålende sol på formiddagen, og en fargesprakende solnedgang ved tre - firetiden ! Hyggelig å komme til Anne, lettvin og blid 86 -åring med godt humør :-)

Og tenk.... i går greide Anna og jeg å vinne to kuler whist ! Hellik og Anne vant også to ganger, men de vinner jo støtt :-( Så endelig fikk vi overtaket litt vi også :o)

Anne disket opp med deilig formiddagsmat og... kaker og kaffe før vi dro hjem ! Ikke noen slankedag i går heller :o))Tok turen bortom hytta og der var heldigvis alt i orden Det var bare såvidt jeg ville være med hjem !! Det var så fristende å gå inn å fyre opp og bli der en stund, men det skulle være møte i Historielag og fotogruppe på kvelden så det var ikke tid til noen hyttetur. Får ta det igjen senere.

Nå blir det orden på datamaskinene til fotobehandling også, det skal bli moro å sette i gang for alvor ! Vi har lagt en "slagplan" hvordan vi skal legge det hele opp for å få best mulig system på det hele. Så håper vi bare det vil fungere som vi mener !?

I dag skal nissene ut, de tar slik plass rundt omkring. Treet får vel stå til tjugendagen, da jula egentlig slutter !!

Vi fikk ei søster den 13. januar, og hun blei ofte "beskyldt" av oss søsken for å være en julebukk som kom i siste liten, for den dagen var den aller siste det var lov å gå julebukk etter gammel skikk !! Hei du ! Du får besøk :o)

Ingen kommentarer: