onsdag 20. januar 2010

Onsdag kveld


Det er seint på onsdagskvelden, fotodag som vanlig

Vi jobbet intenst i flere timer, med skanning, og lagring , og litt plundring ;((

Vi får ikke bildeprogrammet til å gota noen av bildene våre. Og vi har enda ikke skjønt hvorfor det er slik. Noen fyker rett på plass, mens andre kommer tilbake med en melding som forteller oss at "filen er ukjent" Grrrr...

Vi mener jo å ha gjort likedan med alle bildene. Men naturligvis, det er forskjellig innstilling på

store og små bilder i utgangspuktet, og når de skal lagres må de være i omtrent samme størrelse Så.... det er vel her kanskje problemet ligger, at vi stiller inn på et bilde, og så blir det feil på neste om vi ikke passer på hundre prosent ???

Vi mener jo at vi gjøre det da, men noe skjer ;/

Ja, ja en lærer vissstnok bedre av feil en gjør enn det som bare glir lett forbi ! Trøst....


Av de mer morsomme ting som hendte var at i dag fikk vi inn mange "nye" bilder, med masse utfordringer. Mennesker og steder, fra århundreskiftet og oppover til 50 - 60 -åra. Skikkelig spennende.
Det virker som folk begynner å få greie på at det sitter noen på kommunehuset som jobber med "fortiden". Det er bra, viktig å ta vare på dette.


Bildene i dag er fra kveldsturen forleden dag. Bjørka er vakker i nattlys også, og å bli ønsket velkommen på denne måten av lille hund er også koselig, den la seg ned i vegen og "gjemte" seg for så å rulle rundt å vente på kos og klapp ;)
Men nå er det best å ta kvelden, i morgen er det atter en dag .....
God natt ;o)2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Artig fotojobbing, men jeg skjønner selvsagt ikke, er jo ukjent med programmet og full av mistenksomhet!
Er det kommunen som legger ut bilder for folk?
Kan folk kopiere derfra hvis de vil ha noen bilder?

Her er det museet som legger ut noen gamle bilder folk har levert inn. Disse må man da bestille og betale gode penger for å motta.

Bestemor Drillo sa...

Hei mormor ! det må være interessant det der ;) Så koselig bilde av hunden som ønsker velkommen ! Da føler man seg virkelig velkommen;)