fredag 12. februar 2010

FredagI dag blir det visst bare "tulle-tanker" !

Jeg har ikke så mye å skrive om egentlig, men har finni ut at hvis en setter seg ned ved tastaturet så kommer det jamen fram noe ;) Det er et aber med dette og det er at tankene løper fortere enn fingrene greier å finne de rette tastene så det kan hende det blir endel trykkfeil her.

I går var jeg med Turid til MR i Tønsberg. Det gir jo noen tanker det også...
Vi kjører 11 - 12 mil hver vei for å komme til et sånt laboratorium. Vi kunne hatt det på Kongsberg 5 mil unna eller Drammen 7 mil unna, men nei til Tønsberg blir det. Egenandelen er den samme så det må jo gå på helsebudsjettet da ? Men penger har vel de nok av ??

Da vi kjørte oppover igjen, var jeg innom broder'n som bor på Kongsberg. Og det var koselig, det er alt for sjelden vi går på visitt til hverandre. Vi så på bilder, vi prata om nytt og gammelt, vi spiste mat, drakk masse kaffe, men jeg fikk sove i natt likevel !!

Nå må vi ikke vente så lenge mellom hver gang vi sees, det er jo bare dørstokkmila som er så lang, får vi satt oss i bilen så er det bare en lang halvtime så er vi der !!

Da jeg kom meg hjem utpå kvelden hadde hjemmehjelpen vært her og shinet opp huset, så det var en fryd å se !!!

Er det noen sak ? Nå sitter jeg å venter til klokka skal bli to, for da er det ut å fare igjen, denne gang på vennebesøk i nærområdet. Vi pensjonister veit å innrette oss i hverdagen.


.....Hvis det er noen der ute som kjeder seg, så sett igang og kok kaffe, lag en kake eller smør på et par kneipskiver, ring til en to tre venner og vips.... Så er du ikke alene lenger ;)
Det skal ikke mer til. Alle veit at vi kan lage både det ene og det andre, men det er ikke det som er greia- Greia er at du trenger ikke sitte alene hvis du ikke vil. Det er bestandig en eller annen som kommer hvis vi spør.....
Sjøl har jeg vokst opp i en storfamilie, besteforeldrene hadde det, og Gubben og jeg "lagde det" He - he.

Men .... Det er godt å ha et "nettverk" som det heter i det moderne liv og språk!!

Hm... dette blei visst både rått og røti som de sier i Flesberg, men ... Det var de tankene som datt ned i hodet mitt mens jeg satt her denne halvtimen, jeg slenger inn noen VAKRE vinterbilder og jeg...

5 kommentarer:

TvT sa...

Takk for turen og takk for at jeg fikk "låne" deg i hele går :) Klem fra Turid

Mormor sa...

Til Turid - Sjøl takk ......
Kom på det etterpå i går at jeg skulle spandert middag på deg.. Men det var får bli en gang siden, da kan de komme begge to :)

Kamerasamleren sa...

Dette var da mer enn tulletanker :) Vi blir påminnet om at dørstokkmila i virkeligheten ikke er så lang som vi tror - bare vi starter å bryte barrierene.

Nydelige bilder også her du viser oss fra området du ferdes i. Pass deg, fortsetter du slik tar jeg med meg kona og kommer med kameraet :) Motivene ser ut til å stå i kø.

Ellers kjenner jeg igjen dette når en setter seg ved tastaturet. Tankene går utrolig mye fortere enn fingrene. Skulle vel begynt å lese det inn på bånd, for så å skrive det ned i ro og fred...

Ha ei fin helg!

Stubbetufsa sa...

Jaha, nå skjønner jeg alle skrivefeilene mine! Jeg trykker ofte på et par bokstaver lenger ute i ordet enn jeg er kommet...
Jeg tenker for fort! ?
Nei, vel? Jeg har problemer med å konsentrere meg, det har jeg.
Nå er det GOD NATT!

Bestemor Drillo sa...

Som vanlig artig å lese og se!
God helg til deg!!
Klem!