onsdag 17. februar 2010

Onsdag


Jippiii !! Ledningen til PC'n kom i dag... Takk Bjørg ;)

Det begynner å bli seine kvelden, jeg er alene hjemme og suser på med diverse arbeid som har blitt satt ut lenge. For eksempel rydde i kommodeskuffene !

Rakk to av dem, en må jo gå gjennom alt som er der, lese i papirene, se på bildene, sjekke avisutklipp og legge ting i litt bedre orden enn det var før !

Egentlig er det mye forskjellig en har holdt på med opp gjennom årene. Jeg fant avisutklipp fra de glade nittiåra med reportasje fra amatørteateret jeg var med i. Trur det var ca tre - fire år jeg var med

Dette er en del av Helselagsdamene på trimtur i skogen nå på mandag !

Som skuespiller, scanearbeider og "kostymesjef" Det var veldig moro å prøve seg på dette. Desverre blei det for mye arbeid for de ansvarlige og nå ligger det i dvale, håper det våkner til live igjen ;)

Jeg fant også bilder fra kurs og møtevirksomhet i landbrukslagets regi. En gang i tida var det noe som het "ny giv til bygdeliv" En slags motivasjonskampanje for unge gårdbrukere og for de som bor på bygdene. Jeg fant bilder fra Alta, en gang det var årsmøte der, og jeg var en av utsendingene fra Buskerud. Det var solskinn fra vi kom til vi reiste igjen, døgnet runndt. En minneverdig opplevelse for oss søringer.


Jeg fant også egenproduserte sanger fra syklubb-fester, jegerfester og konfirmasjoner

Kanskje jeg bør sette meg ned en gang jeg får god tid (når blir det da ? ) å systematisere dette !!

Muligheten for at noen vil synes det er morsomt om en tjue tredve år, er jo tilstede !!

Dette er ikke rognebær, men orekvister med "kongler" på


Hovedgrunnen til denne plutslige ryddingen er at jeg savner noen bilder jeg har plukket fram for skanning, de har jeg gjemt så godt at jeg finner de ikke igjen :((

Men... Det er femdeles fire fem skuffer å gjennomsøke, så de dukker vel opp igjen ?
Værmesslig så er vi tilbake i vintermodus, etter å ha hatt noen dager med pluss minus null, så har det snødd i dag og i natt som var, så denne vinteren vil ikke slippe taket enda ser det ut for ...
Det siste bildet er av en orekvist som hadde falt ned og lå i veikanten, fin ikke sant ?

4 kommentarer:

Kamerasamleren sa...

Forslag: Begynn med den siste skuffa du! Har erfaringer med at dette er lurt jeg.

Jeg synes det er et ork å få startet med slikt arbeid jeg. Men når en først kommer i gang så blir det rene spenningsromanen ut av det. :) Å gå på jakt i sin egen historie.

Lykke til med letingen, du fant dem kanskje? Ha en super dag "Mormor"

Bestemor Drillo sa...

Rene skattekammeret du rydder i!
Når jeg rydder i mine skuffer å skap tar det lang tid! Jeg skal se over alt!!!
Ha en strålende torsdag!!
KLem!

Mormor sa...

Jeg har jo bestandig funnet det jeg leiter etter i den siste skuffen, men hvor er den ???
Mysterient vil ingen ende ta ! Går på et par til i dag ;(

Stubbetufsa sa...

Skuffer med merksnodig innhold er man jo vel kjent med. Vi var på hytta noen dager, og skuffene der er blitt studert igjen...
Noe ser jeg på gang etter gang, og klarer ikke å klassifisere det, har det i en kurv som spesielle ting. Denne gangen hadde jeg bestemt meg for å kaste alt sammen, men det gikk jo ikke slik, selvsagt. Her er 19 - 20 grader minus nå, og vi er hjemme, fyrer kraftig i ovnen!