søndag 28. februar 2010

Søndag, nesten natt


Inni her skal det være en liten hytte ! Skimter såvidt toppen på pipa til høyre der !!

Heldigvis er det bare åtte ti meter fra skogsbilvegen og bort til hytta, så det er ikke all verden å måke, og jamen hadde brøytetraktoren laget parkering så jeg fikk satt fra meg bilen uten å måtte måke plass til den også...

Men en får jo bare ta det som en trim, bor vi i vinterlandet Norge, må vi ta følgende av det ;))

Egentlig kan man jo bare holde seg inne og se på TV og OL....... Men altså; jeg var her
Og innomhus var det jo godt å være !

Innimellom skiturer i nærområdet, fikk jeg tid til å vaske litt, de gamle gardinene blei tatt ned, så nå står vinduene uten noe til jeg får vært i byen og funnet noe lyst og lett, de rutete hyttegardinene må vike plassen nå ;)

Den lille sengebenken under vinduet laget vi av ei avdanket furuseng vi hadde, det blei to kjekke benker på 1,5 meter i vinkel ved spisebordet. Beisa rød og blå med lampesort lasurolje, blei det ganske bra synes vi. Nå står den halvgamle kubbestolen for tur til å bli beiset noenlunde likt. Fargene er nok mørkere i virkeligheten, blitsen lyver på fargene !

Dette er annekset til hytta, når jeg er der alene bruker jeg bare det, der er alt som behøves. Spisekrok, sengeplass, kjøkkenbenk, propan kokeplate og vedkomfyr som varmer godt :o)
Ute var det stort sett snøvær fra jeg kom til jeg dro, men fine løyper og ganske mildt vær.


Så det blei et noen ganske gode turer, på et par timer hver ( bedagelig tempo, det viktigste er turen ) Stoppe å knipse litt, se på naturen som neste bilde for eksempel

Iskunst !!!

Dette er ei lita elv som renner like i nærheten, vannet var klart, så jeg skjønner ikke hvorfor isen fikk slik farge ? Det er ganske grundt under her, med jord og sandbunn.

På ettermiddagen ved fem - seks tiden var var fargene helt anderledes, blåtimen hadde begynt !


Da kunne jeg beundre flere forskjellige skulpturer langs vegen der jeg gikk....

Gleder meg til neste gang allerede, da med nye gardiner og flere muligheter til å studere omgivelsene i min barndoms verden !!

Ser mye annerledes på dette nå, enn da vi ferdes her for et halvt hundre år siden ;)

God natt... Og veit dere OL er SLUTT Hurra.......

2 kommentarer:

Kamerasamleren sa...

Ja nå er det nesten natt til meg også, men måtte lese innlegget ditt først. Nå har jeg hatt 3timer og 32 minutters samtale med min svigerdatter, koselig det.

Når det gjelder OL så har jeg tatt frem flagget og satt på bordet til kona kommer opp i morgen, endelig normale tider igjen! :) (Hun er mildt sagt hekta på slikt)

Trivelige bilder fra hytta, ja sier det enda en gang - gleder meg til å få dra på vår når føret tillater det.

Ha ei god natt og flott uke igjen. Rekker nesten ikke å si annet,tiden...ja du vet.

Bestemor Drillo sa...

En har alt hva en behøver der og jeg tenker du koste deg!!
Varmt innlegg som vanlig;)) Klem!