torsdag 31. desember 2009

31. desember 2009Ja, nå er det bare noen timer igjen av året 2009

Året går ut med kaldt fint vær her i området. Kanskje mer kaldt enn noen liker Det er målt 31,5 minuegrader i nabobygda, vi bor litt oppe i høyden, og hadde - 20 i gårmorges, 15 i dag

Med fullmåne og snødekket skog blir det som et eventyrlandskap rundt oss ;)

2009 har vært et år vi kommer til å huske, to av våre gode venner gikk bort nå i høst. Det minner oss på at livet er til låns, og at vi har levd lenge..... Men vi må jo tenke på alle de gode stundene vi hadde sammen.

For vår familie har 2009 vært et godt år, ingen har vært syke, alle har hus og arbeid, og -- alle bor i overkommelig nærhet, så vi kan besøke hverandre når vi måtte finne det for godt

Med andre ord vi har mye å være glade for :o) Ikke det store reiseåret for oss, men vi har kost oss på hytta, og vært på mange besøksturer til slekt og venner. Jeg har jo vært helt til Danmark på besøk til slekta ;)
Fotoapparatet er stadig med, og noen fine bilder har festa seg på skjermen !

Arbeidet med fotoarkiveringen vi holder på med har tatt endel tid, og jeg håper det blir mulighet til å forsette med det i det kommende år.

Jeg har en liten ide om å "drive oppsøkende virksomhet" utover vinteren, det vil si at jeg har lyst til å dra hjem til folk og prate med dem og kanskje få låne gamle bilder, få vite hva folk heter som er på disse bildene ! Trur liksom at dette kan være en god ide !

Så vil jeg få ønske alle mine venner som leser dette:
Et riktig godt og fredfullt Nytt År !!
Nå skal vi snart ned til våre gamle gode "nyttårsaftensvenner" og spise god mat resten av året !!!
Og spille whist da, håper vi damene vinner (ellers blir jeg sur) !!

1 kommentar:

Bestemor Drillo sa...

Ja nå går vi inn i det nye året med optimisme og forventning !
Gleder meg til å blogge med dere både gamle og nye bloggvenner;)
Ønsker alt godt for deg og dine i 2010!