søndag 6. desember 2009

2. søndag i adventSå var det søndag, ute snør detog skyene henger lavt. Altså en helt normal førjulsdag.
I går kveld var vi i det morsomste selskapet jeg har vært på lenge!

Datter nr. 2 fylte 50 år og ungene hennes, med litt hjelp av diverse tanter, hadde laget i stand overaskelsesparty ! Vi var samlet ca 50 personer på Skytterhuset, da bilen med jubilanten ankom sto vi ute og sang bursdagssangen for henne. Det så ut som det blei litt for sterkt, for hun tok et steg ut av bilen, og sank ned i setet igjen ;)
Men... etterhvert kom hun til hektene og deltok i festlighetene ! Vi fikk deilig elgegryte med tilbehør, og kaffe og kaker litt utpå kvelden.
De tre barna deres holdt tale med tema arv/gener !! Der var noe av hvert !! Og lysbilder "slideshow" om jubilantens hårfrisyrer de siste 30 - 40 åra ;)) Tøft !

Sjøl måtte jeg jo trå til med minner fra barneåra, i tekst og bilder. Mye har forandret seg på de 50 åra ja.

Det var sanger og leiker av forskjellig slag Vi hadde en fortreffelig aften: Takk til alle som ordna opp !

I dag har vi hatt en kosedag i gråværet. Ute er det regn og snø om hverandre, så det har ikke vært noe fristende å gå ut. Bør vel kanskje ta en liten aftentur før det blir natta Om ikke annet så for å bruke opp en hundredel av alle kakekaloriene som blei fortært i går :)

I morgen er det julefrokost med frokostgjengen, det skal bli hyggelig. Lenge siden vi har vært samlet nå, og mye har skjedd. Godt vi har hverandre !

Ny uke i morgen håper alle våkner opp til en fin dag !!

2 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Så artig et påfunn! Som du sier det er godt vi har hverandre !

Tenker du hadde mye å bidra med jeg!
Ha en flott uke og kos deg masse;)

Stubbetufsa sa...

Det ble nok sterkt for jubilanten føret å bli kjørt av sted, og så møte syngende festdeltakere! Det er ikke så lett å bli gjort mye krus på!
Ha det bra!