søndag 27. september 2009

Søndagskvelden


Denne helga har jeg vært på hyttetur i Dagali. Åtte skolevenninner samles en gang eller to i året, for å mimre og skravle. Og det gjør vi ;o)
Bare sju kunne komme denne gang, da den siste var hjemme og tok imot et nytt barnebarn ;-)
Fire av oss dro opp allerede fredag ettermiddag, vi skulle ordne litt i hytta før storinnrykket !


Det var en strålende dag, og Numedal viste seg fra sin beste side , jeg stoppet her og der for å ta noen bilder ! Her fra Norefjorden


Vi var innom på Høk og spiste ørretmiddag, den er kjempegod, til opplysning for dere som ikke har prøvd den ;-)

Fjellet er fargesprakende, og det var moro å gå på fotojakt !

Lørdag formiddag dro to av oss til Geilo, mens de andre laget mat og dekket bord.
På Geilo var det "fjellmatfestival" og det var nesten umulig å finne seg en parkeingsplass.
Men, med en dreven sjåfør, klarte vi den nøtten også !!!


Det vrimlet av folk både ute på torget og inne i butikkene. Så vi albuet oss fram til de butikkene vi hadde ærend i, og fikk heldigvis fatt i en hjelpende hånd, det kan en trenge, hyllene er fulle og rundt på golvet står kasser m.m. stappfulle av gooode tilbud ;o)

Vi fikk da tak i det vi skulle ha og vendte nesa hjemover.
Resten av gjestene skulle komme med ett- bussen, så vi lå litt etter tids-skjema. Det var bare å gi på nedover mot hytta igjen. Desverre kom vi femten minutter for sent til mottagelsen, men jamen hadde de rullet ut den røde løperen for oss også. Det var skikkelig style over velkomsten


Hvitvinsglassene sto klare på brettet og vertinnene serverte ;-)

Det er som jeg sier: Gamle damer veit å innrette seg !!

Senere var det høye smørbrød i store mengder, så vi bare sank ned i godstolene og der satt vi - heldigvis var ingen så mette at evnen til å prate forsvant, det blei mye latter og gode minner i timene som fulgte.

Og heldigvis er vi alle så "ydmyke" at vi stadig forsikret hverandre om at vi var glade for å være tilstede, og for at vi kunne komme sammen og ha det moro. Det er faktisk ingen selvfølge når man blir så pass opp i åra ;-)

Kvelden blei avrundet med en bedre middag og til slutt "Geni-spill" ut i de små timer. Geni er bra for de små grå, da får de trimma seg litt ! (Hjernecellene altså ) !!

Merkelig nok var de to yngste som vant, men det kommer naturligvis at de hadde sluttet på skolen opptil flere år etter oss ;-/

Søndagmorgen var vi oppe ved sju-halvåttetiden, alle som en !

Først litt sløving rundt salongbordet med kaffekoppen, og så en heidundrende frokost som støttet opp under ribb-beina ;o)

Så var det dags for en liten spasertur i nærområdene, og vi måtte jo bort å sjekke om hyttetunet i nabolaget, som er priset til tre millioner var solgt, og om det var bygd helt ferdig, noe det ikke var.
Men flott blir det, med tre gamle tømmerhus bygd sammen, og et til like ved siden av. Der er det lagt ned mange arbeidstimer.

Hvis jeg mot formodning skulle vinne en to - tre millioner så hadde de ikke vært meg imot å kjøpe dette stedet :O)
Men det blir nok bare med drømmen, og forresten så er det mye trivligere på mitt lille krypinn på Holtefjell ..........


Ingen kommentarer: