mandag 21. september 2009

Mandag


Mandag morgen, vi sitter ferdig kledd og skal på tur til Frili med søskena til Hellik i dag !

Anna var 85 år på lørdag, og dette er en slags gave. Hun påsto at hun hadde alt hun behøvde, og ville ikke ha presanger ;o)

Vi har kokt fårikål og Anne har gravd poteter fra egen åker, desserten består av egenhendig plukka bær, så her er det sjølberging fra a til å


Etter mat og prat og hvilestund (!) skal vi nedom Svartebekk for å se på plassen der forfedrene til bestemor er født, så det blir litt slektshistorie også.


Og hvis jeg husker familietreet på min side rett, så har vår familie også røtter der I Svartebekk, ikke no' fint navn, men stedet er ikke så gæli, det ligger ved veien mot Bingen, i en skråning ned mot en bekk som da antagelig heter Svartebekk ?

Altså er HV og jeg i slekt sånn i åttende til tiende ledd, men det har gått bra hittil ;-)


Været er bra så langt i dag, får håpe det holder seg slik.


I går var det høstfest for 4H i Rollag, de hadde utstilling på Bygdetunet, mange fine og kreative ungdommer hadde laget flotte utstillinger. Fra kaker til foto, friluftsliv, mekking og dyr i alle størrelser. Flott !


På kvelden tok jeg en tur til Kari og satt der til mørket falt på, da tente vi på 8 -10 stearinlys og hadde skumringstime lenge ....

Nå går ferden til Holtefjell (nesten)

Ingen kommentarer: