onsdag 16. september 2009

Onsdag

Spennende tider for mormor om dagen !!

I går var jeg og flere med meg på filmopptak på et av stabbursnatt-stabburene ;-)

TV 2 var der og filmet, og undertegnede måtte være standin for verten sjøl !

På bildet til høyre et eksempel på klargjøring av stabbur ;o)

Det var en lærerik opplevelse, Jeg, og de andre "stjernene " gikk opp og ned stabburstrappa sikkert ti ganger, vi svarte på det samme spørsmålet to tre ganger og de fikk forskjellig svar like mange ganger !!!

TV - teamet var der i over to timer, men det er vel ikke sikkert vi får se noe av det i det hele tatt ! Eventuelt bare ett minutt eller to !!

Jeg er helt sikker på at jeg ikke vil bli filmstjerne i mitt neste liv!

(Antagelig bare en flue, sier de som kjenner meg) ;-(

Det var i allefall trivelige folk som jobbet hardt, ikke noe jåleri der i gården !!

(Det var teamet fra "Jenter på hjul" som gjestet Numedal, og jeg som hadde lagt igjen kameraet)

Og ettersom jeg har vært reservemamma i noen dager var ungene med. Den vesle dama på snart seks år, liker å være i fokus når det gjelder fotografering, men i går var det ingen som så på henne engang. Men denne dama visste råd. Først gikk hun opp til hunden, hadde antagelig tenkt å komme leiende med den, men Tass kom først, glad og fornøyd, så Kristina. Det blei et lite avbrekk da, så hunden kom på plass igjen, imens så frøkna sitt snitt til å snike seg inn på stabburet der opptakene var i gang. Kameramannen prøvde seg med: - Du kan ikke være her du nå- men han fikk ikke respons på det, så gikk jeg inn for å få henne ut igjen. Men ingen dame var å se ! Etter endel søking rundt i rommet fikk jeg se to blå øyne som tittet ut mellom sprekkene i ei rispeteine (kurvflettet ryggsekk) Jeg prøvde å si på en pen måte at: - Her kan ikke du være nå -- Men fikk bare et morskt blikk tilbake. Jeg kjenner dama, så jeg tenkte fort at her må forsterkninger til, så jeg sendte "Hotellsjefen" inn for å få det lille vesenet ut.

Og vips, så kom begge ned trappa, glade og fornøyde

Her er hun i Sigdal og forklarer hva hun ser borti åsen på andre sida!Men jeg må jo si at dette blir nok ei handlekraftig dame ;-)

Men vi må jo bare håpe at dette tv-teamet kan hjelpe til med å gjøre Numedal mer attraktivt for folk som ferierer i Norge, vi har mange perler å by på. Bare vi får dem fram i lyset ;o)

Nå skal mormor ut i lyset, til skogs som vanlig !!

PS. I dag har fotogruppa startet opp igjen spennende

3 kommentarer:

reidulv sa...

Å bli flue i neste liv er vel ikke det minst spennende en kan ønske seg. Hvem har ikke ønsket seg noen ganger å være flue på veggen !

Mormor sa...

å - ja !
Jeg tenkte nærmest æsj... innpåslitne flue ---- Booiiing ;o(

reidulv sa...

i tillegg kunne du ha gleden av å irritere folk du ikke liker. Tenk under politisk fjernsynsdebatt å sette seg på nesen til din politiske motstander. Men du må selvsagt være rask. Ikke la deg klaske eller fange. Når du så føler du går mot slutten på ditt flueliv kunne du drukne deg i den samme persens champagneglass før du så i neste liv atter ble menneske