tirsdag 21. april 2009

Tirsdag



På kjøretøyet skel storfolk kjennes !!

Kristina her parkert både sykkel og traktor med passasjer nede vad garasjen, der den "ordentlige" traktoren står. Kjekt å ha orden i sakene ! Det er langt til leikekamerater rundt her, da er det godt å ha noen tålmodige dokkevenner, som sitter rolig til man kommer tilbake I dag har hun vært i barnehage, så denne dama har nok sitti her siden i går kveld !!


Like rundt hjørnet fant jeg en tue med sukkertopper, det var god mat i leikestua da jeg var barn. Den kunne vi spise "på ordentlig" Og litt lenger utpå våren kom gaukesyre, den var også ettertrakta som mat i leikestua. Seinere kom matsyre som vokste på jordet, Det var liksom rabarbra'n vår. Vi lærte faktisk fra vi var små, hvilke planter som vi kunne "spise" og hvilke som var giftige.

I dag har jeg hatt frokostklubb, 5 gode venner som møtes ca. en gang i måneden og spiser frokost sammen. Tror vi har holdt på i tre år nå. Det er skikkelig koselig, vi møtes, spiser, prater, tar en kaffekopp, med eller uten kake til. Vi har satt av tre timer til dette, men avogtil er det mere som skal diskuteres så da går det litt lenger tid :o)

Nå er det snart tid for trim igjen, det er hver tirsdag. I dag blir det bare en gåtur på et par av oss de andre er på mannekengoppvisning! Skal sikkert ha nye kreasjoner før sommeren ;-)

Regnværet som yr. spådde har det heldigvis ikke blitt noe av, sola skinner og snøen smelter :)

Her er våren min, må bortom å kikke nesten hver dag !!! Hvitveisen har også titta fram nå ...

Ingen kommentarer: