torsdag 23. april 2009

Vår i skogen

På kveldsturen i går fant jeg nok et bevis på at våren er her ! Bjørka står med nesten utsprugne knopper. Og trost og sisik sang fra tretoppene, og det var mulig å gå i skogen hvis man holdt seg unna skyggesidene !! Herlig !! Jeg rusla rundt i et par timer og bare kjente etter hvor godt det gjør for kropp og sjel ;o) Foreløpig er det mest gråfarger i naturen, men det forandrer seg for hver dag. Gikk nærmest og vassa i elgemøkk, de har visst bodd borti skogen her i vinter Det syns på furutoppene rundt omkring



Her er et eksempel på ei furu som har blitt kvistet og beskjært !!



Som vanlig på onsdager var vi samla på Fotorommet i går. Nå startet vi med forberedelser til sommerens utstilling

Vi begynte å finne fram bilder vi vil bruke, og så ganske snart at det som vil bli mest vanskelig er å bestemme seg for hvilke som skal brukes og hvilke som ikke skal brukes ! Vi har jo så mye å bla i. Et av kriteriene er jo at det finnes mange fra hvert sted, så vi får fram forandringene som har skjedd opp igjennom åra. Det er et spennene prosjekt synes jeg :o)

Dagen i dag er forholdsvis blank, jeg skal på et møte i kveld å se på planene for Bygdetunet i sommer, de begynner å få faste former nå, med aktiviteter hver lørdag i juli og middelalderuka ved olsoktider. Utstillingene står oppe hele sommeren mens det er omviser der.




Vakker solnedgang i gårkveld også. Her utsikt fra gården, mot nordvest !!

Ingen kommentarer: