lørdag 17. desember 2011

Lørdag

Lørdag 17 desember, og en uke til jul.


Før var det noe som het "ferdig til jul" - det har forandret seg med årene, særlig for meg. Nå har jeg kommet til et pnkt der jeg ikke orker å stresse - med vasking rydding og alle andre ting som "måtte" gjøres i disse ukene. Men jeg har blitt sånn at jo mer jeg stresser, jo mindre får jeg gjort ! Da bare flyr jeg rundt meg sjøl og roter :(


Av og til kommer det litt pågangsmot og da blir noe fikset, baking e.l. Men ellers er det de daglige tingene som glir inn i dagsrytmen
Men jul blir det vel okke som
Det er mye koselig som skjer i disse ukene da

Juleavslutning på skolen for barnebarna, og på kafe, for fotogruppa, og nå i kveld julebord på Grendehuset for oss i nabolaget... Pakke inn drøssevis av julegaver er også noe jeg liker, da tenner jeg lys, fyrer godt i ovnen og sitter utover kvelden og skriver lapper, finner fint papir og bånd og lager de underligste "kreasjoner" Veit ikke om det blir så fint, men veldig "personlig" ;)))Her er et bilde fra juleavslutningen til 9. klasse, der har vi to barnebarn i år. Ei jente og en gutt Dette er et bilde fra underholdningen etter maten ;)Så var vi på Vertshuset på julemiddag siste dag på fotoarkivet før jul. Veldig trivelig god mat og god stemning. Torsdag var det julelunsj for frokostdamene, den tok vi hos Stasjonsfruene !

Da var hadde alle med seg en venninne, så vi blei riktig mange rundt bordet.

Denne uka har vi også feira bursdagen til Gubben i huset og til den ene dattera !!

I kveld skal vi til Grendehuset sammen med tredve andre fra nabolaget. Det pleier å være kjempetrivelig. Med gjettekonkurranser og diverse sprell !!
Regner med at de neste sju dagene blir det å holde seg innendørs og leike husmor


En ting til MÅ gjøres før den 24. - det er å besøke to tanter og en onkel som bor på Eiker. Det har vært en tradisjon de siste ti - tolv åra Sikkelig trivelig både for oss og dem (skal vi tro det de sier) Sylte og rull, lefse og rakørret er i boks, tre pakker smør har Joker'n skaffet meg. Så da ligger vel alt til rette da ?!!

Ha noen koselige førjulsdager alle i hopa....:)

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilken fint upplevelse och det ser verkligen trevligt ut.

Önskar dig en fin vecka
Gunilla


Grattis till vinsten hos Bestemor.

Stubbetufsa sa...

Så fint at dere er med på så mange sosiale ting! Dere bryr dere virkelig om hverandre, og det er godt! Og jula kommer uansett hvor mye vi får gjort, det er sikkert.
Vi var jo i syden i 14 dager, kom hjem 11. des. Men alt har gått i sakte kino, for vi ble begge forkjølte med feber! Nå er det hosterier som tærer på tålmodigheten. Men jeg har en plan for hver dag oppskrevet, og det er ikke så mange ting hver dag, to, tre.
Julestjerner, julegardiner og sånt er oppe, og i dag skal jeg stryke det jeg skal bruke av juleduker. (Det er jo skittensøndag i dag, ikke?
Klem til deg og forsinkete gratulasjoner til gubben din!