torsdag 15. september 2011

Torsdag

Nå er det jamen torsdag alt, og ukeslutt i morra !!


Tida flyr....... Men nå er det solskinn og fint da, så det går an å gå ut uten regntøy :)


I dag har jeg plukket blomster og ordna litt på stabburet, det kommer storfint besøk fra sjølvaste Oslo !!


Veit ikke om de er derfra, men de jobber som departementsråd har jeg hørt


Gårdene oppi her får god reklame for stabbursnatt-tiltaket sitt :)


Og det trengs, denne vesle kommunen blir mindre og mindre for hvert år.

Ja, ikke i omkrets da, men folketallet ;)

Hvis noen kan greie å få den på beina igjen så er det supert....I går hadde vi og en fin blank dag, så etter fotoarkivjobben og bibliotekjobben slo vi to damene oss sammen og var veldig effektive :) Vi flyttet sauegjerdet, Heidi fikk dyra innom gjerdet igjen og så dro vi på tur kombinert sopptur og sightseeingUtsikten er bra i hvert fall, vi ser bilene som små legobiler nede ved brua
Sopp blei det ikke så mye av, men vi fant nye steder med piggsopp og den er meget god. Kantarellene begynner å bli for gamle nå, men de kom jo i slutten av juli og har vært fine til nå.
I kveld og i morrakveld skal jeg passe barn, så da blir det, om ikke fullt hus, så i allefall overnattingsbesøk av to - tre stykker her. Koselig det ;)


De begynner å bli store, med skole og andre fritidssysler, så det blir mindre å se til dem Vi må vel finne på et eller annet tidsfordriv før kvelden, det pleier forresten ikke å by på problemer det, fantasi har de alle som en :)
Så hvis jeg ikke rekker innom her før - så ha ei riktig god høsthelg
Nyt godværet mens det er her...:)

1 kommentar:

Heidi sa...

Så spennende med langtreisende! Det er helt klart viktig å få kommunen igang igjen ! Tusen takk for hjelp og tur! Vi var jo supereffektive ;-) Kos deg med barnepass!