søndag 21. mars 2010

Søndag

Våknet opp i dag til regn, tåke og etterhvert snøvær ! Oppe i åsene var det blitt hvit vinter igjen, og her nede hang vanndråpene på kvisteneDet setter sikkert fart i snøsmeltinga alt dette våte, så vi får være glad til.

Og det jeg er aller mest glad for, er at vi hadde skifestivalen i går og ikke i dag !


Det blei suksess fra nende til annen i går, været var mildt og fint, sola klarte ikke å bryte gjennom skydekket helt, men det la ingen demper på stemningen ute i løypa

Noe over seksti mennesker møtte opp, det er vi meget godt fornøyd med. Langrenn og skyting blei gjennomført på strålende vis ! Så var det hesteskokasting og andre konkurranser for små og store.

Etterpå var det premiedryss som ingen har sett maken til før !
To flinke damer hadde vært en runde hos handelsstanden i bygda og fått mange flotte ting, laget hadde kjøpt inn noen småting og endel var overliggende fra åra før, så det blei opptil flere premier på hver !! Siden Grendehuset vårt feirer ti - års jubileum i år, var vi ekstra rause med premiene ;)


Blandt annet hadde vi premie for beste kostymeDenne personen kan feire et stort jubileum i år hun også, så det passa bra at hun var en av de premierte ;)


Vi hadde satt tiden til tre timer, men det hadde minst gått fem seks timer før de siste kunne dra hjem

Alle koste seg ute først, så var inn til kaffe og mat

og ikke minst prat ! På kvelden skulle det være "Afterski" og det lager Utakleivingene på sin helt spesielle måte !! Har ikke fått noen tilbakemeldinger på den enda ;)Vi i den eldre garde fikk besøk fra Maura, og dro hjem til Pizza, kortspell- og tv-kveld

På veien hjem måtte vi stoppe og ta bilder av vinteren som forsvinner og våren som kommer

Is i alle fasonger...1 kommentar:

Karl Halvorsen sa...

Så koselig det hørtes ut med gårsdagens aktiviteter. Fint at noen enda ser å tar vare på slik "gammeldags" moro. Moro som holder for unge og gamle. Viktig at slikt føres videre, slik at vi ikke sitter igjen med bare de nymotens aktivitetene "på skjerm".

Flotte bilder og flotte motiver. For min del blir disse mer og mer passende som motiv og ikke som kulisser i turterreng. Du forstår sikkert hintet?

Håper du får ei fin uke etter ei strålende bra helg.