søndag 22. april 2012

Søndag

 Jamen er det søndag alt, ute er det gråvær, med snøbyger som har gått over til regn nå.
Jeg dro på meg ullunder og tok en tur ut opp traktorveien til naboen, det ligger endel snø igjen i skyggesidene, men fint å gå.
Den flotte julestjerna til høyre her, så jeg hos et vennepar her om dagen, den hadde overlevd jula, og blitt plassert i kjøkkenvindueet mot øst - og nå ser den altså slik ut ! Vi telte til seks stjerner. Ikke dårlig.... I går hadde vi pizzakveld med gode venner, Skjønner egentlig ikke hvorfor vi ikke gjør slikt oftere,  for det er jo så trivelig. Prater og mimrer om "gamledager" -spiser i lange tider og bare koser oss.
Håper det blir flere slike sammenkomster- får sette det opp som et godt forsett, sjøl om det ikke er nytt år.....
Jeg fikk meg også en uventet tur til Dagali i går formiddag, for å hente gjenglemte saker, var med som passasjer altså, bare kosa meg :)

Dalen viste seg fra sin beste side, med nysnø på
 fjella og sola som skinte på den ...
Vakkert å se på da vi kjørte nedover langs fjordene
Fikk tid til en bitteliten handlestopp på Rødberg også ! Vel hjemme var det akkurat passe tid til å lage mat til gjestene skulle komme !
Nå sitter jeg og venter på at klokka blir mange nok til å gå i "vaffelselskap" hos naboene nede i bakken !!! Ikke måte på selskaplighet denne helga..... De unge der har pusset opp huset de overtok, og nå er det fiks ferdig. Kjempeflott har det blitt  Flinke folk ......
Den kjempestore merkelige steinen  over her møtte jeg på gåturen i dag
Kanskje en forsteinet sjøløve eller noe sånt ?
Og den var stor, like høg som meg
Så er det bildet til venstre, bare noen oretrær som sto ved veien, men se litt baki i disen der, det står da noe å stirrer på meg ???
Spennende på skogtur gitt ;)))
Kos dekken resten av søndagen og god ny uke i morra ;)

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ja, du bør nok ta deg i vare der du går blant skogstroll og annen merkelighet!
Kos deg videre!
Klem!

Ingun sa...

Takker for hyggelig hilsen, Leste den andre bloggen din. Likte godt historien om svarten....den svarte hesten;-))Ha flotte vårdager.....