mandag 9. april 2012

Påskeavslutning 2012

Ja, nå er påsken over for denne gang.            Det har vært en fin påske tross kald vind i dagene som gikk og snøvær nå i dag.   Vi avsluttet påskefeiringa på Frili, gubben og jeg og et vennepar fra Flesberg . Vi reiste opp utpå dagen i går og spiste deilig elgesteik med kantareller og annet godt tilbehør, molter og fløte til dessert.  Etterpå satt vi bare og hvilte ut......  etterhvert fikk vi besøk av to "omreisende spillemenn "  det vil si det var brodern og en venn, de hadde med seg hver sin torader og det blei skikkelig stemning i hytta.  Men de hadde antageligvis flere de skulle spille for, for de dro videre etter en time eller to.
Vi som var igjen tok fram kortleiken og spilte først noen runder med "sekskamp" Som jeg vant med glans !!!   Det er ingen selvfølgelighet ;) vanligvis er jeg sist. Og det var jeg og makkeren etter tre fire runder med whist, da slo mannfolka oss ned i støvlene ........ 

I dag tidlig våknet vi til vinter og snø. Det lavet ned, tung våt snø. Vi skiftet til sommerdekk på onsdag, og likte slett ikke det vi så. Men vi har jo vært på denne hytta i over førti år og har kommet helskinnet hjem hver gang, så vi spiste frokost i ro og mak, rakk en kaffeprat med gjestene før de dro hjem til sitt, og satte igang med rydding og vasking.
Det blei litt ekstra rot i går, for da kom Arild med ny hyttesofa, og vi måtte ommøblere litt, tre karer bar ut og bar  inn ..... Men riktig bra blei det til slutt.
Snøen forsatte og dale ned, men den var ganske kram og vi regna med at gode sommerdekk på firehjulstrekk  skulle gå bra - og det gjorde det :)
Nede i bygda var det ikke snø, der var det bare veier. 
Vel hjemme var det middag og middagshvil, før gubben for avsted på korspilltreff med  "gjengen"
Jeg leser og blogger og koser meg i heimen, ute daler det fremdeles ned noen hvite filler, men det er visst mest sludd nå, for det blir ikke mer snø på bakken - heldigvis.
Ha en fin ny uke alle som kikker innom !!

Ingen kommentarer: