lørdag 7. april 2012

Påskeaften

I dag har vi vært med på god gammeldags påskemoro, i ei lita grend med mange hytter i :)
jeg antar innbyggertallet blir tidoblet disse påskedagene, det var over hundre personer tilstede og alle var med på moroa. Til høyre i bildet skimter vi ei lita rød stue, der var det salg av innbakte pølser, vafler, kaffe og brus. På slutten av dagen  var det bare litt rømme og syltetøy nederst i bollene som var igjen ;)
 
Store og små var med, den eldste var nitti år, den yngste var to måneder. Og tenk han fikk også premie - for perfekt utfylt oppgave !!! (Det var lov med familiesamarbeid da )


Vi ruslet etter en gammel skogsbilvei, litt av nysnøen fra i går lå igjen i skyggene, men rundt oss blomstret blåveis og hvitveis !

Her fra premieutdelingen, borte ved inngangsdøra skimter vi fire personer, det er juryen som deler ut premeiene. Og her var det itte no' knussel ! Alle fikk diplom og en halv bærepose med premier, alt fra kam til penner og T-skjorter.....

Til slutt var det loddsalg, og jamen vant vi en brødrister, det passet godt for den gamle vi hadde oppga ånden for opptil flere år siden ;)

Som om dette ikke var nok, i kveld var vi bedt på middag til noen gamle venner, vi har spist og kosa oss  Går ikke an å ha en bedre påskeaften !!

Takk til dere som sto for moroa ;)

1 kommentar:

Stubbetufsa sa...

Åh!
Dere skulle hatt premie for å kunne lage en sånn diger felleskos, dere!
Hurra for Rollag!