tirsdag 10. november 2009

Tirsdag

Enda en dag av november gåt mot slutten. Det har vært en God dag.

Ganske tidlig ringte Kari for å prate litt, jeg fikk overtalt henne til å komme oppover så vi kunne gå tur sammen. Vi blei enige om å møtes nede ved vegskillet til skogsbilvegen.
Så hunden Kira og jeg gikk nedover

Vi traff Kari på avtalt sted, og vandret oppover.
Ca. 10 - 15 cm snø gjorde det litt tungt å gå, men vi fikk snart rytmen som skulle til for å tråkke oss oppover. Det var lettest å gå der det ikke var bilspor, det var såpass skare at vi gikk oppå. Sola skinte fra skyfri himmel, og alt var bare fint :)


Etter flere dager med gråvær var det deilig å komme ut i tørr blank høstluft. Tusen diamanter skinte på snøen og på greinene. Vi snakket om løst og fast, og var hjertens enige om at vi er heldige, kan gå ute i skogen når vi vil, og vi er friske og tildels raske til bens !!

Og hjemme hadde vi en vaffelsteker og kaffekoker som ventet med servering til vi kom tilbake til heimen :)

Grankonglene var nærmest rosa i solskinnet, og vi så spor etter: Elg, hjort, hare, rev, mår og ekorn. Dyrelivet er rikt i området her. Men når en er to skravlesjuke damer, så er det ikke lett å få øye på noen av disse dyra. Det kan skje en og annen gang når man går aleine i skogen, helst litt utpå eftan. Jeg har vært ganske nære både elg og hjort når jeg har trasket rundt oppi her.Her virker det som den lille grana er ferdig pyntet til julefeiringa, av solstrålene !

Prøvde å fange noen av diamantene, men det var vanskelig i motlyset ....

Så var det tid for litt husarbeid, før det var tid for trim nå i kveld.

Den faste gjengen møttes på grendehuset, og holdt det gående i en lang time.

Etterpå er det te og frukt og snakkepause. Det er jo halve vitsen med å møtes på denne måten. Mens vi jogger, og trimmer har vi contrymusikk attåt ! Så det er skikkelig "trøkk " :)))

Absolutt å anbefale for alle som ikke liker, eller har muligheten til å gå på "Helsestudio"

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Hei, mormor!
Artig at du vil prøve å tørke sitrus, du også! Vi predies får dele med hverandre! Sånt kan det bli moro av!
Du har da en fin natur i Numedal, med skog og mange slags dyr, ei bygd hvor folk holder sammen og har aktiviteter for innbyggerne. Det er godt.
Nå skal jeg ned på husflidshuset og strikke og skvaldre med andre kjerringer, det gjør godt i en gammel sjel...
Klem!

Bestemor Drillo sa...

Hei! og takk for hyggelig kommentar på bloggen min ! Det var så koselig å se at til og med noen som er enda eldre enn meg har kastet seg på blogginga ! For en koselig blogg du har, det ser ut som du har samme kjærlighet til naturen og alt levende. Nydelige bilder, og flotte tanker på skrivebloggen din ! Legger deg til i blogglista mi og setter meg opp som følger. Ha en flott kveld;)