lørdag 28. november 2009

Lørdagsnatta


November.......... - jeg sitter ved PC'n midt på natta, blafrer litt gjennom blogger av kjente og ukjente, noen blir en jo kjent med gjennom dette her: Å skrive.


Koselig og spennende. Vi har det så forskjellig rundt i dette lange rare landet vårt. Men når vi leser historiene til hverandre, så er vi faktisk ganske like i mange ting !

Jeg trasker rundt i skogen her og følger med på årstidene, det har jeg jo god tid til nå ettersom jeg er pensjonist. Her om dagen var det noen små kuldegrader, akkuret nok til at regnet frøys på furukvistene, og slikt blir det bilder av ! (det øverste bildet)

Bjørka's kongler henger regntunge på kvistene og venter på å så frøene sine til våren. Akkurat denne kan godt la det være for den vokser ved en bekk på jordet, og der skal det helst ikke være flere trær !!
Vått og grått, men likevel stemningsfullt en regntung novemberdag, tåka hang nede i dalsidene og gjorde til at det var halvmørkt hele dagen. Måtte jo gå runden likevel, av og til kan en være så heldig å se hjort og elg borte på dette jordet, men denne gangen var det stille.


Rett utafor vinduet mitt er "Fugletreet" Og denne krabaten har nok vært på jakt etter mat !

Han er en efektiv jeger. Men så blei han oppmerksom på meg, som sto i vinduet og fotograferte, da kom den og lurte på om det gikk an å komme inn ??


Det gjorde det jo, men ikke gjennom vinduet, han måtte pent klatre ned igjen og komme inn døren som han pleier !!

Nå får det vel være nok nattprat, i morgen er det også en dag ;)

God natt !!

2 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Oppe om natta du også ! Sitter her og leser noen av hva bloggvennene har funnet på de siste timene !
Så koselige bilder du har lagt ut, også har du snø ! Ønsker deg en fin advent!!

Stubbetufsa sa...

Å, det er så morsomt å få se fuglene og villdyra som er i området en bor i!
Artig å lese og følge deg på tur når du også lar fotoapparatet være med og fortelle!
(Jeg er også nattmenneske...)