mandag 27. april 2009

Søndag



Søndagen var fin, med innslag av sol
Kristina blei med meg på tur til Frili. Der var det fremdeles endel snø, men bare og tørre veier, Vi parkerte på hver vår veranda, den lille damen på et teppe, med leiker som hun lånte av Lars og Eline (Tusen takk for lånet ;-) Hun fikk med og en pakke kjeks, og litt smør i et glass, da var hun på picnic fortalte hun. Disse byggeklossene er morsomme å leike med, må bare ha litt hjelp for å få de små "stokkene" til å bie på plass !!

Og den fine dokkedama bor inne i huset !!

Jeg satte meg med flere hyttelivblader og tekoppen, da er det godt å leve ;o)

Vi snakkka om litt av hvert, og Kristina viste seg som litt av en filosof. Plutselig spurte hun meg: -Hva er det vi har inni hodet våres da mormor, som gjør at vi kan tenke, ja oppi hjernen altså ?

Jeg prøvde å finne på noe smart å si: Ja det er jo hjerne celler da som.....

- ja så er det noen bitte små tv-er da som gjør at vi kan se det vi tenker på ??

- jeg prøvde å fortelle at det var vel kanskje ikke tv-er, men muligens bilder vi så ! Det er ikke bare lett å være mormor, og skulle svare på sånne viktige spørsmål !

Vi fyra opp i grillen og så gikk vi tur til Brygga, det lå is på vannet enda, men med store sprekker i, så vi kunne konstatere at det var farlig å gå på isen




Mens vi var der, kom Anna på besøk, og vi sprang tilbake, for å sette på kaffekjelen. og legge pølsene på grillen



Vi gamle damene fikk drøfta litt av hvert, så som busstur til Sverige, gamle naboer, vær og føre, ja, stort sett det meste av det som rør seg i hodene våre ;-)

Anna dro hjem og vi gikk på enda en tur, nå til brua til Torolf !

Der er det spennende med alt vannet, og vi så resten av skuterløypa lå i vannet !! Men ingen fisker, de kommer til sommeren ! Den hvite stripa som er i vannet her var skuterløype i vinter Vi gikk helt bort til enden av vegen, å så nedover mot Langvannet og gleder oss til det blir grønt og fint og vi kan ha med fiskestanga hit snart !


Men vi fant hestehov i vegkanten da , bare se hvor fin hun blei, det var ikke en fiol bak øret, men en liten gul hestehov. den er like fin altså ;o)

Mens vi kjørte hjemover, ringte telefonen, det var gjester som venta på oss, vi ba de sette over kaffekjelen så lenge, så skulle vi straks være der.

Da vi kom hjem, hadde bestefar laget en haug med vafler, og alle sammen samla seg på verandaen med kaffe, te, saft og vafler.

Blir mer og mer glad i den utestua altså ! Der er det plass til mange

Så gikk tre store og en liten på ekspedisjon i skogen. Opp og ned i bratte bakker. Trim :)

Takk for Dagen

Ingen kommentarer: