tirsdag 6. november 2012

Tirsdag

 
I dag er det 6. november, det rusker og snør litt og vinteren ser ut til å ha kommet for å bli
Greit nok det, men vi har hatt noen dagen med mildvær og slaps, det kan vi godt unnvære...
 

 
Jeg er veldig fornøyd med neste års vinterved som Gubben har kjørt hjem, endel av dem er hjerteformet !! Jeg har bestilt skiver av denne til dekorasjonsplater.
 Har en tanke om at det kan bli tøft  !!
 
På lørdagen hadde vi det årlige skolevenninnetreffet vårt, det blei utsatt i sommer på grunn av sykdom, men nå fikk vi samlet alle. Vi er åtte glade damer som gikk på Svene skole før den blei nedlagt i 1953-54. (Ikke noen ungsauer detter heller)   Vi spiste deilig elgegryte med tilbehør, vi fikk gode nybakte vienerbrød, fyrstekake og bløtkake, så det manglet ikke på serveringen !!   sjøl om vi møtes hvert år mangler vi ikke samtaleemner - mest naturligvis fra gamledager, men vi må jo friske opp siste nytt også :) Nå gleder vi oss til neste år, da skal vi  til Aremark ved Halden.
 
Etter selskapet kom far sjøl og henta meg, så tok vi en tur til Frili begge to.  Det snødde trollkjerringer da vi kjørte innover, måtte ha lysa på blend for vi så bare en  hvit vegg. Vi lurte litt på om det var kjørbart morran etter, men vi har nå kampert der i over førti år, og aldri sitti fast, så vi tok sjansen
 
 
Det var grått og litt tåke morran etter, men opphold og nesten tre plussgrader. Jeg gikk den faste turen bort til snuplassen  ved enden av vegen, prøvde de nye kunnskapene om fotografering av vann som renner,  og er brukbart fornøyd med resultatet. For det er nemlig ikke noen fosser her, bare en liten stryk, ved siden av veien. Isen hadde lagt seg på tjenna, men den så nokså grå og utrygg ut  Men blir det noen kalde dager utover så blir det nok is.....Ha ei god høstuke..... 

1 kommentar:

Stubbetufsa sa...

For et fint tre som gir hjerteformede skiver!
Jovisst blir det tøft med slike skiver - jeg tenker straks på brodern som serverte på treskiver i grillstua, eller på flate fjæresteiner når han kokte fisk i fjæra! Turistene elsket det!