søndag 11. november 2012

Søndagsmorgen

Dager og uker flyr avsted, snøen kommer og går, trudde liksom vi skulle få beholde den fine hvite snøen, her kom det ca. 20 cm. Innpå fjellet er det 70 cm.  Men den gang ei,  natt til fredag  var det vind og regn så nå har vi bare snøslaps og gråvær.
Helga startet med et flott 75 - årslag for en av mine eldste venninner, Gerd  som fyller år i morra, men som startet feiringa i går med barn og barnebarn og noen gamle venner.
Skikkelig trivelig med mimrebilder fra en  svunnen tid..... Og masse god mat :) 
 
Fotoarkivgruppa er som jeg har sagt før, igang igjen og kalenderen for 2013 er ferdig og i trykken i disse dager. Trur den blir ganske koselig med bilder fra arbeidsliv i eldre tid.
 November er vel den gråeste måneden vår, en må leite etter hyggelige motiver
og det gjør jeg. Bildet over her er en gjenglemt krukke med margeritter som står på trappa og har blitt en isskulptur !!
 Lenger opp en sølepytt i traktorvegen med noen grasstrå som har drukna... nesten
 
I går blei det bare en liten runde opp til Bergmyra, som har fått navenet ettter en fjellknaus som står midt i myra, der vokser det bla. nypetorn den lyste fint opp i skodda, regndråpene hadde hengt seg på greinene og bæra.
 
En standhaftig grein tviholdt på bladene, den hadde også fått perlepynt av regnværet ;)
Idag er det grått og vått, jeg hadde tenkt meg en liten tur til Frili, men det frister egentlig ikke med skogturer i dette tåkehavet, så vi får se.....
Uansett; Ha en flott søndag !


3 kommentarer:

amo sin blogg sa...

God morgen :)
Flotte bilder, ja motiva er der berre ein tek seg tid til å SJÅ.
Artig kor forskjellege namn me brukar om same plante. Du seier nypetorn, eg kallar den klunger (skreiv eit innlegg om den for ei tid sidan)
Her er lite snø her ved kysten, berre litt i fjella, men regn og mørke dagar. November er halvgått snart og det går mot lysare tider.
Velkomen som følgar hos meg, og no er du velkomen til å ta del i Gi bort viss du vil :)
Ynskjer deg ein fin søndag !

Stubbetufsa sa...

...og en standhaftig dame som tusler rundt med apparatet!
Klem!

Kamerasamleren sa...

Hallo til deg!

Jeg fikk det for meg at nå måtte jeg se hvordan det går med deg og dine "mormor - tanker! Godt å se at det ser ut som du fortsatt er frisk og rørig. Håper jeg ser riktig.

Titt og ofte dukker du opp i tankene, men tiden og overskuddet gjør at jeg ikke rekker over alle jeg skulle ha gjort, så ofte. Men et tips, alle som viser seg frem, dukker jeg opp hos. En måte å prioritere for å rekke over. Beklager det, ikke minst for min egen del. Mange flotte turer og opplevelser har du gitt meg, gjennom tekst og bilder og gjennom ditt ustoppelige og utømmelige overskudd. :)

Håper alt er bra og at du får ei fin helg, på alle måter. Klem fra Trondheim, og en som har deg i tankene. :)