søndag 24. juli 2011

søndagskvelden

Det er seint søndag kveld


Jeg prøver å få tankene inn på det vanlige sporet, med barnebarn, hus og heim og de sedvanlige rusleturene mine...


Ikke lett - stadig vender de tilbake til alt som har hendt og ikke minst det som kan hende i etterkant av dette ! Vi det resultere i en serie med slike grusomheter ?


Det finns jo mange sympatisører av disse galningene - har han kanskje fått "hull på byllen"
Og alt ligger jo ferdig planlagt på nett, "alle" kan greie å lage bomber, oppskrifter

og planer finnes.


Ganske skremmende, når det først har blitt publisert, kan det spres over hele verden på minutter. Rett og slett nifst er det....


Får håpe "det gode" er sterkest i denne omgangen også.....
Regnet pøser fremdeles ned, bekker og elver går over sine bredder, river med seg både veier og jernbaneskinner. Det så vi på bilder fra Notodden, i området her er det ikke gått så galt enda, men det kom over 40 mm. fra fredag til lørdag, og like mye fra lørdag til søndag Det blir bortimot tre "rotbløyter" det
Dette er bilder fra ei lita elv vi kjører forbi på vei til butikk ol. Vanligvis ser vi den ikke engang, men nå fosser den vilt ned mot Lågendet er bare et løp, men når det blir så mye vann går det tre ekstrafosser ned ved siden av.


I går kveld letna det litt og blei litt kjøligere, da steig tåka opp fra bakken,
den lagde en fin stemning i skogen......Mangler bare en elg som står oppi skogkanten her, så hadde det vært helt perfekt :))

Ha ei god natt alle sammen .......

1 kommentar:

Kari bloggside sa...

Det er ubeskrivelig det som har skjedd . Og en får litt lyst til å gå i skogen og skrike !!! Men tenk at den jobben vi gjorde med Global Dignety i fjor Randi , den jobben er med på å gi ungdommene gode holdninger !!! Og gode holdninger er det viktigste i verden vi kan skape !!! Og med så mange flotte ungdommer som vi har rundt oss hele tiden er min tro på en god fremtid stor !! Men i disse tider er klemming viktig og her kommer en kjempeklem til deg !!