onsdag 11. mars 2009

Onsdag
De bare måtte ha en liten forfriskning i arbeidet, mens de gravde ut den nye snøhula, Kristina 5 år står nede i snøhula, Knut fyller opp koppene med brus :o)

Så ... det er bra for noe at det er så mye snø da !!

Etterpå blei det to fine lykter utafor huset, som sto og ønsket gjestene

velkommen om kvelden :-)

I dag har det vært fotodag, og vi kunne pakke ned den første serien (fra 90 - tallet) med gårdsbilder, husker ikke antallet, men mellom to og tre hundre et sted er skannet og har fått et nummer som skal være kjennetegnet for dette bildet, alle opplysninger blir også lagret under samme kjennetegn(nummer) og alle kan etterhvert finne fram bildene og opplysninger som navn, sted, årstall osv.

Det er et møysommelig arbeid, men veldig artig, reine detektivarbeidet mange gang for å finne ut steder eller navn på mennesker :o)


Det finns flere årganger med gårdsbilder, fra 40 - 50- 60 - 80 og 90 åra. Vi har planer om å lage en utstilling til sommeren for å få fram forandringene som har skjed i landskapet i løpet av disse 50 åra. Det kan bli spennende trur vi !!

Og i morgen skal vi til Tønsberg for å lære mer om fotoregistrering.

Da om opphavsrettigheter ol.

Det er blåtimen utafor vinduet mitt nå, klokka er halv sju, og det er fremdeles lyst, deilig !


2 kommentarer:

TvT sa...

Hei.leser blogger så øyet blir stor og vått. Dere er så flinke:)Anbefaler deg denne bloggen også - den er helt nyopprettet men vi håper på mer stoff etterhvert. Adressen er http://www.stjernerpaareise.blogspot.com/. Hilsen mammaen til barnebarnet ditt.

Mormor sa...

gleder meg til å lese ja.....