tirsdag 26. mars 2013

Tirsdag kveld

 
 For et herlig vær vi har om dagen !
Sol fra morgen til kveld, vi har hatt "påskeferie"
i tre dager
lørdagskvelden var det kortspill hos vennene i Flesberg, det var en forrykende solnedgang, himmelen var gylden-rosa og farga snøen likedan 
På søndag formiddag dro vi  til fjells, det var litt kaldt, men ikke mer enn 7-8 grader så hytta blei ganske fort varm. Etter bare en time eller to, kom de første gjestene ! To blanke fine skutere dukket opp utafor døra. Og inn kom tre personer som hadde kjørt varer til ei hytte "borti høgga"
Så var det på med kaffelars og fram med sjokoladereservene Og en hyggelig stund blei det.
 
 
 
Samme kveld fikk vi oppringing om vi var hjemme, og det var vi jo, så etter hvert dukket nevø og datter med følge, opp på hyttetrammen. De var frosne etter lang tur på skuter, så  vi disket opp med meksikansk ertesuppe, kaffe og noko attåt.
Veldig moro å få besøk på hytta, og takk skjebne for posesuppene !!! God var den også, må nok kjøpe inn flere av den
 
 
Dagen etter hadde vi avtalt besøk av Kari og Marit, de kom på formiddagen og vi lagde litt flesk og egg og diverse annen hyttemat, naturligvis hadde fruene med seg niste også så det blei et "herremåltid"  Etterpå var det kortspill  - ja - vi prøvde å gå ut,
 men det var så sur vind at det var slett ikke godt å sitte ute
Jeg fulgte dem ned igjen til bilen og det var den eneste skituren jeg hadde bortsett fra fram og tilbake til bilen. Har det noe med alder å gjøre tru ??
Det var mye snø, den lå langt innover verandagolvet, vi måkte bare det høyst nødvendige, resten får ungfolket ta, de dro opp i dag da vi kom hjem, ja noen av dem da ;)
 
 
Det var forresten flott å komme hjem i dag, ungdommene bygger på huset og nå er det på det nærmeste ferdig på utsiden,  et nydelig bygg i "stav og laft" Helt perfekt i mine øyne
Det er tre flinke karer fra Polen som har satt det opp, lager utsmykninger rundt vinduene og under takskjegget for hand - det er flott å se på - de er så hendige med øksa.
 
 
Nå blir det hjemmepåske noen dager, så blir det vel en liten tur til Frili også, det hører med til påskefeiringa mi !
 
God påske resten av uka :)

Ingen kommentarer: