lørdag 28. mai 2011

LørdagskveldenUff, i kveld er det ikke noe moro å skrive, men kanskje det hjelper å skrive ergrelsen av seg ?
Da vi kom til hytta i går ettermiddag for å male den nye brannmuren, møtte vi oppbrutte dører og rotete hytter :(
Vi som var så glade for at vi hadde fått fiksa ting der, og skulle ferdigstille det i løpet av denne helga :((
På lillehytta var låsen brutt opp med brekkjern, på den andre hadde de knust vinduet og kommet seg inn der.... Desverre så det ikke ut som de hadde skåret seg på glasset :(
Vi har hatt innbrudd der for endel år siden, men de siste åra har det vært stille, så vi trodde de hadde skjønt at det ikke var noe å hente der.
Klok av skade har vi tatt hjem alle gamle ting derfra, så de blir ikke rike ved å selge det de fant, heldigvis (det hadde de godt av, masse arbeid til ingen nytte)
De hadde tatt den nye og den gamle radioen, og ei ledlampe som var ny i vinter, en liten TV, endel tørrmat noen ølbokser som sto i kjøkkenbenken, og diverse husgeråd og småredskap. (bygger de hytte et sted ?)
Det var en ekkel følelse å gå rundt å sjekke og telle ingene sine, sengetøyet var rotet til -gud vet hva de håpet å finne der ? Giktmedisinene mine, som jeg har et reservelager av der oppe, var tatt, men kastet eller mistet ute på tunet - for svake ?
Dørene sto på vidt gap, skuffene var åpne, delvis tatt ut og tømt,


Der fant de bare stearinlys, kortleik og noen små album.
De fleste skuffene inneholder spill og leiker til ungene, og noen til de voksne ! Ikke ei sølvskje eller antikke våpen, eller nye for den slags skyld
Nå lurer jeg på om vi må skrive en innholdsfortegnelse på det som finnes innenfor og sette den opp på veggen, så sparer de seg bryet, og oss for mange ergrelser og arbeid, det må jo vaskes overalt, sengetøy byttes ut osv. Uff, jeg kjenner at jeg blir sintere av å se tilbake på dette her jeg sitter....

Må vel bare legge det til side, og tenke prakstisk. Jeg fikk tak i en hyggelig politidame på 112, hun ga gode råd om hvordan vi skal gå fram, de kommer og tar fingeravtrykk ol. på mandag, så må vi kontakte forsikringsselskapet, gudskjelov at vi har betalt forsikring i alle år, sjøl om det er lite og velbrukt, så koster det å kjøpe inn nye ting og ikke minst rengjøre alt sammen


Nei nå vil jeg glemme dette for en stund, i natt vil jeg sove- natta som var blei brukt til mye tenking og prating.....


For å fortelle om noe mye hyggeligere så har vi nettopp kommet hjem fra 78 årslag !


Jubilanten disket opp med varmmat og masse lekre kaker, ti gjester koste seg i flere timer, tida gikk så fort, vi diskuterte og fortalte historier, lo masse :) Takk for laget !!!


I morra er det søndag, da må en vel få til en lang skogstur, med niste og muligens fiskestang.
Men det er kaldt i været så fisken er vel ikke sulten enda?


Ops.....så hadde det alt blitt søndag... GOD NATT :)

3 kommentarer:

Kari bloggside sa...

Usjamei Randi !! Det er så forbaska ergerlig å måtte bruke energi på at andre mennesker ikke skjønner forskjell på rett og galt !! Håper de blir tatt !!

Heidi sa...

Næmmen, innbrudd?! Det var ikke noe moro å lese. Skjønner godt at det skaper både ergelse og irritasjon. Kan ikke være spesielt gøy å måtte rydde opp i andres ødeleggelse og fanteri. Også så mye merkelig som de har tatt, nesten som for å unngå å være helt tomhendte etter all "jobben" med å komme seg inn.

Nei, man får bare håpe at de blir tatt på fersken neste gang :-(

Stubbetufsa sa...

Fydda!
Så ekkelt! Og for et arbeid å rydde opp, ikke bare i tingene, men også forsikring og slike ting!
Og man blir jo også ganske hatsk der en strever! Forstår deg godt!
Trøsteklem her -> O