lørdag 17. april 2010

I dag hadde jeg tenkt meg ut på leiting etter våren, Tok den sedvanlige runden rundt i nærområdet, og så litt av hvert ;)
Jamen fant jeg det jeg lette etter ! Håper dere ser at det er nesten bjørkelauv på kvistene ;)

Her blir det på en måte "født" en bekk, vannet kommer sildrende ned fjellsida, og renner videre i den lille bekken til høyre, og havner etter ca. en kilometer ned i Lågen !


Her har nok isen møtt motstand da den banet seg veg mot kysten for mange tusen år siden, fjellet er blå-svart og glatt !Bålplassen er klar til bruk, her er vi ofte på sommerkveldene med "bålmat"Nå er jeg nesten hjemme igjen, turistløypa går langs jordene her, ca 200 meter unna. Går vi langt nok er det sammenhengende sti til Eidfjord i Hardanger, eller Kongsberg, og en mengde andre steder Rart å tenke på, den gamle Nordmanns-slepa går faktisk også gjennom gården her !

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Det ligger gammel historie bak bildene dine!
Landet er gammelt, vi er unge...

Kamerasamleren sa...

Tenkte faktisk de samme tanker som "Stubbetufsa" når jeg leste dette. Fine bilder du har fanget og du hvor det passet til Garborg's ord.

Den rasteplassen skulle jeg ha likt å vært på en gang når forholdene ligger til rette. Det ser det ut for de gjør på bildet her.

Her i Trondheim er det ikke mye som frister til "bålmat" som du sier, det varmeste jeg har registrert i dag og midt på dagen er 2.4 pluss. Nå er det 1.4 minus, men det kommer seg nok, det går jo litt tregt for trøndere som kjent. Også med sommerens ankomst. Men vi tåler det.

Håper at alt er vel, helsa spiller på lag og at livet er herlig. Også innvendig hos deg og alle dine. Ha ei fin tid fremover!

Klem fra Trondheimskarl

Tee of Vinnord Cottage sa...

Takk for titten :D Og venter på besøk fra andre sida med vafler og kaffikopp!