fredag 9. april 2010

Fredag kveld


Jeg fikk en hyggelig kommentar om "Toppingbildet " mitt !
Skal fortelle litt om det :

Det er tatt 11. september 2003
Da gikk vi Holtefjell "på langs" Vi, er de åtte damene som går tur sammen en dag i året. Hele dagen, - vi går kanskje ikke hele dagen, men er sammen hele dagen Sist høst var det 10 årsjubileum.
Denne dagen var det helt spesielt fint vær, lufta var så klar som krystall !!
Det var en opplevelsesrik tur også: Først var vi innom en seter hvor vertskapet bød på vafler og morsomme historier;) Begge var åtti år, men maken til humør og fortellerglede har jeg sjelden vært vitne til. Litt ovenfor setra var det et berg hvor Fadervår var hugget inn i fjellet. Det var en ung gutt som var med bestemor på gjeting som har gjort det.
Like ovenfor der var det et lite minikraftverk som Verten og sønnen hans hadde laget sjøl, så hadde de strøm til en lyspære og en kokeplate.
Vi vandret i myrer og over flotte fjellpartier med utsikt mot Blefjell. Ved ovenfor nevnte vann spiste vi nista vår. Så var det en halvtimes marsj før vi hørte trekkspillmusikk borte i lia, bakom et stort tjern. Damene trodde det var sauebjeller, men jeg hadde en "finger med i dette spillet" så jeg måtte be dem om å høre nøye etter. Jeg hadde nemlig hyret bror min og kona til en liten konsert ved dette vannet. Stemningsfullt ! Fant desverre ikka bilde av dem i farten Men bilde over er en av deltagerne som ser utover Bergtjern i den fine septemberdagen.

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Sånn en fin historie!
Nå tenker jeg på den når jeg ser bildet...

Kamerasamleren sa...

Ja her kunne jeg ha tenkt med å gått tur ja. Snakker om paradis, det må være i nærheten! Nydelig.

Ha det godt fortsatt med deg og dine mormor-tanker. Fortsatt fin helg!

Bestemor Drillo sa...

Så vakkert mormor! Det er riktig solskinn i historiene dine!!
Jeg er hjemmom non dager før vi drar tilbake til sverige! Ha en nydelig våruke!!