søndag 28. juni 2009

lørdag og søndag


Her er det siste nye familiemedlemmet vårt, Findus Filiokus. Han er i full gang med å utforske reviret sitt. Riktignok har vi en større katt, Skippern, men han tar det helt med ro at det har kommet en ny liten katt her. Forløpig er det bare et uromoment, som stadig henger seg fast i prlsen hans, eller ligger på lur og angriper når en minst aner det !! Men siden han er så mye større, er det jo bare å ta i litt ekstra hardt når de leiker, så roer han seg ;-/

Men så er det store spørsmålet : Vi skal snart få en hvalp, hvordan vil det gå med to katter som bare er vant til en bikkje som er i band, når den kommer løs forsvinner kattene opp i nærmeste tre !!! Her tror jeg hele familien kommer til å få et problem ;-)



Ja, ja, vi får ta det som en utfordring !!
Ellers har helga gått uten de store hendelser, vi, Knut, Kristina og jeg dro på Frili i går ettermiddag, og blei til nå i efta.

I gårkveld fikk vi besøk av to store og en liten fra Veggli/Rollag

Vi grilla og fiska og hadde en fortreffelig kveld, helt til vi måtte rømme i hus på grunn av knotten, til tross for røyklegging av gårdsplassen, måtte vi gi tapt !!
Men det blei da noen trytepinner på de mest utholdende av oss ;o)

Dagen i dag gikk med til bading i Seterkulpen.
Deilig vann, ikke kaldt i det hele tatt !!

Det har grodd opp så masse "Vassplanter " på badeplassen vår, så vi måtte vasse/svømme rundt og rive dem opp med rota, håper det kommer en flom snart og tar med seg alt vi fikk løsna på !!

Vi løste kryssord og vi spilte kort, med vriåtter er det mulig å vinne både for små og store !
Hyttetur er bra ....
På bildet til venstre ser vi to som sjekker om det er fisk på stanga !

De har blitt skikkelig flinke til å slenge ut med slukstanga.
Faktisk like bra eller bedre enn mormor ;o)

Håper det ikke blir lenge til neste gang vi drar på tur hit

Og Knut fikk tre ørreter altså, men de var ganske små ;-/
Nå er det natta, takk for i dag !!!

2 kommentarer:

-viel- sa...

gikk veldig greit med hund og katt her, hund fikk smekk på nesen av pus og fant ut at det var høyst interessant å ikke tøyse med de fresende dyrene med skarpe hjørner.

Mormor sa...

Takk for tipset !
Må vel prøve og feile !!
Ha en god sommer !