torsdag 8. mars 2012

Torsdag 8.mars

 Endelig hjemme igjen ! Det er godt- men samtidig litt skummelt, for nå svever det ingen sykepleiere her og oppfyller vårt minsste  ønske, natt eller dag.....
Jeg har jo gubben her da som har blitt riktig flink, smør brødskiver og kommer med drikke når jeg maser. Men når en er på sykehus føler en seg veldig trygg, vi kunne spørre om alt fra mat og medisiner til hvorfor vi ikke fikk vært på do !!!
 jeg ser at jeg har skrivi at jeg hadde vært der i 9 dager den dagen, men det var nok den sjuende dagen jeg skreiv det. jeg kom hjem i går, det var dag nr. 9 Dager og timer gikk litt i surr for meg den første tiden, var ikke helt med.  Men du verden så effektive de er der nede. Behandlingen startet allerede mens jeg lå på mottagelsen, med surstoff og intravenøs næring og væte.
Legge ned Kongsberg sykehus ???? For noe tull- de veit ikke hva de snakker om. Til tross for tildels gamle bygninger er det en effektivitet og en samarbeidsånd som merkes helt inn på rommeme der pasientene ligger. Og   intensivavdeling/ akutten er ny og effektiv.  Og sjøl om jeg ikke var helt våken følte jeg at de tok vare på meg var inne hos meg med jevne mellomrom, sa navnet mitt når de kom i  i døra, tok meg i handa, sjekket og dobbeltsjekket. De får minst ti stjerner av meg.
 Men de må få bygd ut, hver morgen lå det folk i korridorene som hadde kommet inn i løpet av natta, og hver dag etter lunsj var gangene ryddet og alt under kontroll. Makan.......


Så kom jeg hjem til vinterlandet, det kom tjue sentimeter snø i går, antagelig for å ønske meg velkommen ;)) 
for værgudene veit helt sikkert hvor glad jeg er i sånt vær. Jeg var ute på terassen i går kveld i pysj og støvletter for å få med den siste vinterdagen (kanskje) - så blei det brøyting på gubben da, og gårdeieren måtte ta traktoren og rydde de andre veiene ;))
Og så må jeg jo skryte bittelitt da - har gått helt til garasjen minst 70 - 80 meter ;))


5 kommentarer:

gvass sa...

God bedring, - og la Hellik skjemme deg bort no! Du har truleg noko til gode;)

Bestemor Drillo sa...

Fortsatt god bedring til deg!
Våren kommer snart!
Klem fra meg!

Kari på skolebiblioteket sa...

Hei
Godt du er hjemme igjen ! Nå må du nok bare ta det med ro og bygge krefter til en god og varm vår ! Håper du har mye tålmodighet for du blir nok ikke hekkeløper sånn over natta etter en sånn tørn ! Og jeg er enig med deg . La sykehuset vårt få leve !! Med kronisk syk mann og to gamle syke foreldre vet jeg hvor trygt og godt det er å komme til Kongsberg. Og når en er pårørende og jobber i andre enden av dalen er det langt nok å dra til Kongsberg hver dag etter jobb ! Tro meg , jeg har prøva det sååååå mange ganger .
Masse god bedring Randi !!

Stubbetufsa sa...

Så fint å høre at du er på bedringens vei! Og den (veien) er nybrøytet, så da kommer du fort fram, hehe.
Gode ønsker fra Nord-Troms!

Hønemor sa...

Godt at det går fremover med formen! Det har vært litt av noen dager for deg i det siste!

Fortsatt god bedring, så tar vi oss en skogstur igjen snart :-))

Stor klem!