onsdag 23. september 2015

Septemberprat


Hei igjen ! Veit dere at det er bare ei uke igjen av September ?
Hvor har nå denne sommeren blitt av, vi hadde flere planer som skulle gjennomføres i sommer, Bla.togtur til Kristiansand - en slags mimretur for Gubben, han mener å huske alle stasjonene nedover Helst trolig er vel de fleste av dem nedlagt ?   Men, men - toget går jo hele året, så muligheten for tur er der enda :)


Ute på gårdsplassen er det faktisk igjen litt av sommeren, vi har unngått frostnetter enda og 
ingenting har fryst

Hageblomstene står ganske fint  Både blomkarsen, som vokser ut over hele gryta og bortover berget og astersene står fint


I skogen er det massevis av bær, nå mest tyttebær. Men vi plukker også litt sopp som vi forveller og fryser ned til vintermiddagene, helst med elgkjøtt attåt :)


Jeg tok med meg yngste barnebarnet på hyttetur på søndag, da utforsket vi området 
i min barndoms skog, Her ved ei hytte som far min og hans bror bygde sammen i 1940 åra. Der var vi mye i de første ungdomsåra, før pappa gjorde istand på setra, og vi var der ved alle anledninger
Med familie og venner


Så har det naturligvis vært matauk i heimen, som seg hør og bør nå på høsten
Tyttebær i bokser og glass, noe rørt og noe kokt


Ørret fra Hardangervidda, fått av barnebarn, vi bare måtte smake på en med en gang :)

Resten er lagt i frysen til vinterbruk......

I dag fikk vi uventet besøk av gamle venner, som satt her noen timer og over en kaffekopp eller fem, fikk vi gjennomgått mange god minner og spillopper (som forøvrig nittiåringen, altså gjesten) hadde stått for de aller fleste av :) Og humøret er på topp enda, trivelig folk :)  

Ha det godt, og skitt jakt til dere som driver med det :)

Ingen kommentarer: