lørdag 29. juni 2013

Lørdag


Lørdag med plaskregn og lave tåkeskyer
Nå har vi fått nok regn altså, jeg som trudde vi skulle få en god sommer i år, etter to - tre år med regnsommer
Men den gang ei....
 


Vi ser Gaustatoppen
 
 
Ja, ja - regn eller ikke regn, vi tar oss nå en tur men bilen en gang i blant vi da, på mandag var det sol fra morra, og vi fant ut at vi skulle kjøre over Vegglifjell til Austbygde og videre ned Hovin til Jondalen og hjem. En passelig runde der det blir tid til både middag og kaffe !
Som de lite tekniske folka vi er, så greide vi å stå så lenge foran bommen på Vegglifjell at den gikk ned rett foran oss :(( vi venta på billetten som skulle komme  og plutselig dalte den ned - har bestandig hørt at det er følere i vegen så den går Ikke ned mens vi står der  Men , men så var det ut med korte og 70 blanke kroner forsvant - en gang til  Jeg er sur.....
Blefjell sett fra Hovin
 
 Ja, ja jeg er heldigvis ikke langsint, så innen vi hadde kommet til Austbygda så var vi nesten like blide igjen.. På den hyggelige kafeen der traff vi kjentfolk og fikk deilig mat
Været holdt seg så vi satt ute og så på fossen mens vi spiste
Ved veien over fjellet
 
  Så dro vi nedover den gamle veien fra Rjukan til Kongsberg, før var det stor trafikk her men nå er vegen lagt "bakom" Tinnsjøen så denne strekningen har  kommet i bakevja.
 
Samme sted som over
 Så tok vi en kaffestopp på campingen ved Sandvann i Hovin
Nede i Jondalen kom vi på aten gammel venn av oss var på hytta, så vi svingte av veien og bort  for å se om han var hjemme 1 det var han, og vi satt og skravla og prata om gamle dager i lange tider ! Koselig :)
 
Mye vann i Lågen
 
Her i Rollag er det flom igjen , den tredje i år om jeg ikke husker feil
men det er ikke fare for hus og mennesker så da kan vi vel ikke klage !
 
Ha ei god helg

1 kommentar:

Bestemor Drillo sa...

Hei mormor !
Som vanlig har du innlegg som gjør at man føler at man sitter ved siden av deg! Takk for turen! Klem!