torsdag 20. oktober 2011

torsdag

Så var det plutselig fredag igjen....

Det var jo nettopp mandag jo ? Da hadde jeg helselagsmøte, med sju damer på besøk. Koselig det, vi trenger å komme sammen å prate og løse verdensproblemer :)

Det er bare en ting vi lurer på ; hvorfor spør aldri politikerene oss om råd, for vi har jo løsningen på det meste, når vi sitter rundt der bordet :)

Tirsdag var vaskedag, nå har vi fått vasket stue, soverom og bad. Neste gang står kjøkken og gang for tur - og vi har verdens flinkeste jente som hjelper oss - grundig og rask. Ikke noen lange spisepauser der i gården ! Jeg må nesten true henne til å sette seg å spise. Nå må du ta deg mat sier jeg, jada, jeg må jo ha krefter til jobbing !! Sier hun med et smil

Vi har så flotte høstdager for tiden, sola skinner fra skyfri himmel

Litt vind var det i natt og i dag, men ikke verre enn at det blei en lang god skogstur på meg og Kira. Tjernet heter "Jommetjønn" noen sier det komer av "rømme" men jeg trur nå det like gjerne kan være "ljome" altså at det ljomer i åsene rundt, det er sikkert flott ekko her !!

Tenkte ikke på at jeg kunne prøve der og da !!


Her et lite glimt fra "maurnivå" nede ved vannet
Hva er det du driver med da ? tenker Kira, og kommer tilbake for å se etter meg, der jeg bokstavelig talt står på kne i myra ;)

Det var ingen "elglukter" i lufta i dag så hun passet på meg hele tida, noen få utstikkere, men kom straks tilbake og sjekket at jeg var i nærheten
I går fikk vi 12 - 15 kilo elgkjøtt som blei malt opp og lagt i porsjonspakker i fryseren, og mere kom i dag. Det får vi dele opp til lørdagen, i morra er det jakt, og etterpå er det visst noe jegerfestgreier så da blir det hjemmealenekveld på meg ...
Fra det ene til det andre; Her om dagen var jeg opp og overrakte den nye ordføreren i bygda en "politisk ABC" Den er riktignok fra 1876, men det kan sikkert være noen gode råd i den !! Han lovet at han skulle gå gjennom alle fire sidene !! Boka var forøvrig trykket i "Ugebladets trykkeri" og var på fire sider, sydd pent sammen med grå sytråd og grå tynn papp ;))
Eieren bodde på samme gård som den nåværende ordfører, derfor passet det godt at den kom tilbake til "opphavet"
Vi slo opp i bygdeboka, og fant historien om den forrige eieren der....


Ha ei flott helg alle sammen :)1 kommentar:

Heidi sa...

Ja, skal si tiden flyr! Syntes heller ikke det var så lenge siden det var mandag!

Ser ut som dere hadde en kjempefin tur i går. Nydelig solfylte bilder!

Innmari synd vi skal avgårde i morgen kveld,ellers så kunne vi jo finni på no ;-)

God fredagskveld!